ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > eski sevgiliye dönmek ne kadar doğru

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  19  20  21  22  23  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

mert..
mert..
külliyen yalan :))
3 Nisan 2006 00:23   mesajın adresini al  

hangover
hangover
ayrıldıysan bi sebebi olmalı, deişen bişey yoksa yeniden başlamanın anlamı yok..
3 Nisan 2006 00:33   mesajın adresini al  

the summoner
the summoner
Walla daha önce üç kere yaptıgım ama hep basarısız olmus olan sey.Daha kotuye gitmekten baska bi işe yaramıyor bence.

Zaten "eski",adı ustunde.Bırakın oyle kalsın,guzel olarak hatırlayın.
3 Nisan 2006 00:37   mesajın adresini al  

basbleu
basbleu
eskı sewgılının tekrar yenı sewgılı konumuna gelmesı sewgılın tekrar eskı konumuna gelmesıyle sonuclanıo
cunku bakıosun aynı tas aynı hamam..
dogru bısı dııl yanı...bırbırımısı kandırmayalım kımse degısmıo
3 Nisan 2006 00:44   mesajın adresini al  

bbaykul
bbaykul
Arkadaşlar madem seviyorsunuz ne diye ayrılıyorsunuz,böyle 10 15 günlük ayrılıkları saymıyorsunuzdur zaten de yani ne biliyim,başlığın ilk girişinde demek istediği herhalde böyle herşey bitmiş nereden baksan 6 7 ay geçmiş
yeniden karşılaşıyorsun hoşlaşıyorsun falan hikayesidir.Ha bana sorarsanız aşk bir yalan,yanılsama,2 kişilik aşk görmedim ben hiç hayatımda(yaş grubu çevremde,30 yaş üstünde rastladığım oldu)biri birine aşık olur,diğerinin bu ilgi hoşuna gider güya aşık olurlar,bence...
5 Nisan 2006 12:15   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
hatalarından ders almış birisine ikinci bir şans verilmesi taraftarıyım. çünkü evet ders aldım :P aslında kavga ederek falan ayrılmadık ve o kadar büyük problemlerimiz yoktu. ama yine de duygularını değiştirecek şeyler yaptım. bu yüzden ikinci bir şansı hakediyorum diye düşünüyorum.....LÜTFEN YA İKİNCİ Bİ ŞANS VERİLSİN !! =)
25 Nisan 2006 22:40   mesajın adresini al  

yok
yok
nekadar onay vermesemde çok yaşadım sonuç hep hezimet oluyo ya iyi bişi değil yani:)
25 Nisan 2006 22:50   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
Damla şen in okulunda benim eski bi sevgilim var onun haricinde hiç biriyle başlamam.onunla başlasakta bu saatten sonra devam ettiremeyiz zaten. falan filan.
25 Nisan 2006 22:58   mesajın adresini al  

*lokum*
*lokum*
peki şöyle bi duruma yorumunuz nooolurdu?

Bi baaaayan erkek arkadaşından artık istediği beklediği ilgiyi göremiyo,birşeylerin eksik olması onu sıkıyor ve baaayan bir başkasıyla yakınlaşmaya başlıyo (sürekli konuştuğu arkadaşıyla) Aslında o arkadaş da ona aşık ama bunu hiç belli etmemiş daha önce,hanfendi üzülmesin yada farketmesin istemiş...

Sonra bu kişiler arası duygusal bi yakınlaşma oluyo iyice.Ve birlikte oluyolar ama bir hafta sonra baayan erkek arkadaşını özlüyor ve çekip gidiyor...

Erkek,çok üzülüyor ama bişiy de diyemiyor çünkü anlıyor ki baayan aslında o erkek arkadaşıyla çok şey paylaşmış ve aşkını bitiremiyo...

Birsüre sonra hanfendi tekrar bu kez son ke ayrılıyorum diyerek erkek arkadaşını şutluyor ve bırakıp gittiği kişiye tekrar gfeliyo...

Ve yine bişeylerden rahatsız olup yine geri dönüyo bir hafta sonra....

Bunlara ne demeli yani,Brezilya dizisi gibi...Hala aşkını çok seviyo hanfendi,gerçi hala istediği gibi gitmiyor bişiler ama nedense ayrılamıyor da işte...Ne kadar zor bi durum ben anlayamıyorum belki siz anlarsınız...

Baaayanın yerinde olsanız naaapardınız...

Yalan rüzgarı işte...
25 Nisan 2006 23:30   mesajın adresini al  

aleeea
aleeea
bence önce yaşadıın ilişki güzelse olduysa we geçerli bi sebepten dolayı ayrıldıysan bidaha dönme ona...Bence güzel olarak hatırlanmalı..2. defa ayrılırsan arkadaş fln kalamazsın..
25 Nisan 2006 23:37   mesajın adresini al  

aloydra
aloydra
kısa süreli bi ayrılıksa ve araya başkaları girmediyse denenebilir ama çok geçerli bi sebep varsa,ilişkinin sürmesi için bi tarafın değişmesi gerekiyosa ve araya başkaları karıştıysa o ilişki laçkalaşmış,garip bi hal almış bişiy olur,tavsiye edilmez..
26 Nisan 2006 16:06   mesajın adresini al  

penguen
penguen
bende sana katılıyorum adem ___ tukurugunu yalamaktan daha ıgrenc yalancak seylerle bunu uzatabılırızzz
26 Nisan 2006 16:36   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  19  20  21  22  23  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008