ya aslında insanlar sadece aşk paylaşmazlar ama arkadaşlık kurmuş olurlar ve bazen ilişki bitsede o arkadaşlığa gerek duyulur bence..
yeterince zaman geçmişse ve gerçekten arkadaş olunabilecekse bence bi sakınca yok şimdiye kadar da kötü bi yanını görmedim ..
31 Mart 2006 00:18
samira
ama yeni bi ilişki asla olmazzz...
31 Mart 2006 00:27
back_to_black
denedim ve gördüm cok mutluyum=) her başlangıç yenidir, eskiyle karştırmamak lazım..
31 Mart 2006 00:30
vulcao
Anlarsin yaptigini sonra geri donersin oldu bitti iste :)
31 Mart 2006 00:32
nonexistence
valla oldu!!! hemde eskisinden daha iyi oldu :)
31 Mart 2006 04:35
.:nadir:.
eskiye rabet olsaydi bit pazarına nu yagardı arkadaslar...!
31 Mart 2006 05:46
azotoxit
hakkaten nadir iii bulmusun lafı gerçekten konuya ii oturmuş sana katılıyom
31 Mart 2006 10:29
yavruş :)dişikartal
cık cık dönmemek en iyisi sonuç değişmio çok yaşadım=)
31 Mart 2006 12:25
dnz
bu formu ben açtım ama moralimi bozdunuz yaa ben de istedim bir kaç gün çnce ama bana görüşmeyelim dedi erkekler hepiniz alancısınız ve sevgiye değer vermiyorsunuz ayrıca doğru eskki yani her çiçekten bal toplamalı boşverdim artık ama hala unutamıyorum zor bir durum
3 Nisan 2006 00:03
iy@z
her zaman iyi ve sağlıklı sonuçlar vermeyebilir. Çünkü bazı şeyler bitmiş olabiliyor geri döndüğünde. Bu somut duruma göre değişir. Ama yok halâ bişiler var deniyorsa çok iyi olur.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3150
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.