ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > eski sevgiliye dönmek ne kadar doğru

Sayfalar: 1  2  3  4  5  19  20  21  22  23  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

ecrin
ecrin
ben yannış bulmuorum. zamanında kesinlikle dönmem dedim, çok büyük konuştum, oysa ayrılık nedenimiz saçma sapan bi kavgaydı.. ayrı olduğum müddetçe hem sevmeye devam ettim, hem de o kadar çok kırılmıştım ki her barışmak istediğinde tersledim. bunun tek nedeni de barışmamak, geri dönmemek için direnebilmekti.. ama her şeyin ilacı zaman dedikleri doğru..bir süre sonra yumuşamaya başladm ve sonunda daha fasla dayanamayıp geri döndüm. bence insan neden olmasın diyebilmeli, bir şans daha verebilmeli.. en azından geçmişte olanlar göz önünde tutularak birbirinize karşı daha yumuşak olabilirsiniz. hiçbirisi olmasa,tekrar bitse bile bir gün, en azından yıllar sonra aklınıza geldiğinde " ben elimden geleni yaptım" diyebilirsiniz. atıyorum yani, eşinizle kavga ettiğinizde belki aklınıza gelir ve "acaba onunla olsaydı daha farklı olur muydu" diye br soru işareti kalmaz aklınızda..
neyse biraz fazla uzun süreli düşündüm snrım=) kendi adıma; mutluyum, iyi ki geri dönmüşüm. ve bence eğer seviyorsan denemeye değer...
30 Mart 2006 22:02   mesajın adresini al  

bilen
bilen
ya havva bi bırak ya
aklı başında insansın sen şu söylediklerime inanıyonmu kendim
sosyal bilimci dediğin insan bi kere mantıklı olur
eski sevgili ex falan dönmek afetmek barışmak sevmek
tekrar aşık olmak
ya bırak yaw
30 Mart 2006 22:11   mesajın adresini al  

queen of bongo bong
queen of bongo bong
ya deneıp gor bence ıcınde kalmasın,pısman olma,ne kadar yanlıs densede burda bos
30 Mart 2006 22:34   mesajın adresini al  

dea tacita
dea tacita
si*erim lan seviosam dönerim !!! aşıksam her aklıma geldiinde gözlerim doluyosa dönerim!!! hemde bi kez deil 10kez dönerim!!!
30 Mart 2006 22:57   mesajın adresini al  

_kundera_
_kundera_
Eski sevgiliye dönmek elbette kişisine göre ve sevdasına göre değişir dicem ama burada "Gizemin" dile getirme tarzı incelenmesi gereken bir ifade...

Küfürle sevginin tezatında çaresizlikle ısrarcılığın gölgesinde eski sevgiliye 10 kere dönülebileceğini açıkça ve gür bir sesle söylemesi hoş...
30 Mart 2006 23:08   mesajın adresini al  

rock n roll
rock n roll
donmek bi care olmuyabilir, dusunsene adam seni aldatmis sonra tekrar aldatmiyacagi ne malum, sonucta cok iii dusunmek lasim cookk..
30 Mart 2006 23:17   mesajın adresini al  

güven
güven
kalıplara girmemek lazım duruma göre davranmak en doğrusu
30 Mart 2006 23:31   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
eski sevgili = kirli iç çamaşırı
30 Mart 2006 23:42   mesajın adresini al  

aslı evrim
aslı evrim
eskiden yeni olmaz,olmadı yani ben denedim:)
30 Mart 2006 23:50   mesajın adresini al  

aslı evrim
aslı evrim
tabi nasıl ayrıldığınıza da bağlı, ilişkiye göre değişir aslında.
30 Mart 2006 23:55   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
çamaşırı kirliyken giymezsin ama, yıkarsın yıkarsın sonra yırtılır bi haltlar olur.
sonuç aynı kullanılmaz hale gelir
30 Mart 2006 23:55   mesajın adresini al  

dea tacita
dea tacita
ace kullan dayanıklılaşsın a.k. =)))
30 Mart 2006 23:56   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  19  20  21  22  23  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008