ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > eski sevgiliye dönmek ne kadar doğru

Sayfalar: 1  2  3  4  5  19  20  21  22  23  << Önceki Sayfa      şu anda 265 - 274

princess_88
princess_88
valla eskı sevgiliye dönmek pek sağlıklı deil. ben hiç eski sevgilisiyle birleşip uzun soluklu bi mutlukuk yaşıyanı görmedim.. üstelik ılk seferdekinin yarısı kadar bile iyi bi ilişki olmuyo..
7 Ekim 2008 22:55   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
mallık hareketinin önde gidip bayrak taşıyanı olursun bunu yaparsan..

hatta beni si*en yok mu diye bağırarak mallığını tamamlayabilirsin..
7 Ekim 2008 22:59   mesajın adresini al  

0lgu
0lgu
aynı bokun laciverti olur
7 Ekim 2008 23:01   mesajın adresini al  

germanistinn
germanistinn
eski sevgiliye dönmemek gerek, zira yaşanmış herşeyin suyu çıkmaya hazırdır. ölmüş birinin arkasından konuşmak gibi:D bırakın huzur içinde geçmişte kalsın herşey
7 Ekim 2008 23:15   mesajın adresini al  

korgunlu
korgunlu
saçmalık ölürüm daha ii
7 Ekim 2008 23:28   mesajın adresini al  

punknrock
punknrock
o ana baglıdır o an ne zaman dıye sormayın her an olabılır.uzaktaysa ben geldım der bulusursun bı anda ''bu ziyaret amacını aştı.... gbisinden bişiye doner'' ya da bi şekilde sana ulaşır.ayrılık nedenı saçma ve ıkı taraf da acı cekmısse bılmıyorum içlerde yarım kalan bi şeyler varsa imkansız oldugu dusunuluyosa ..ya neyse ya bana bellı ollmaz ben donebılırım belki.
8 Ekim 2008 15:01   mesajın adresini al  

tatlı__cadı
tatlı__cadı
en iyisi tükürdüğünü yalamamak=))
ne işin var eski sevgiliyle önümüzdekilere baksak yaa arkamızdakilere bakcamıza=))
8 Ekim 2008 15:09   mesajın adresini al  

punknrock
punknrock
bu ara tam da böyle bir durum söz konusu ben o yuzden cok hassas olabılırım ama sız donmeyın:D:d.D
8 Ekim 2008 15:31   mesajın adresini al  

aaamanyak
aaamanyak
koy eskısının gotune...eskiciye benzer bi tipimiz warmı =)
8 Ekim 2008 16:05   mesajın adresini al  

justdreamerwe
justdreamerwe
nasıl bittiğine bağlı. ben olabilir de derim açıkçası. çünkü bazen ailenizden, sevgilinizden uzaklaşıp bakmanız gerekir. ayrılmanız bi hatadır, yapmışsınızdır, sevdiğinizi anlarsınız dönersiniz. olabilir...
8 Ekim 2008 16:14   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  19  20  21  22  23  << Önceki Sayfa      şu anda 265 - 274

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008