hayatta ikinci şansı olmaz olsada aynı tas aynı terane ne fark edicek sanki
30 Mart 2006 17:59
bbaykul
ilişkiler güvene dayanır.eski sevgiliye çok güçlü bir şekilde güvenemezsin,sen güvenebilsen bile o güvenmez.Bu sebeple eski sevgiliyle güzel bir ilişki yaşanmaz.Ama yok intikam alacağım,onunla çıkıp yerden yere vuracağım dersen o hoş olabilir,ama ava giderken avlanmamakta gerekir.
30 Mart 2006 19:34
bilen
eski sevgiliye dönülmez hata olur sevgi yoktur bitmiştir heyecan arıom demektir tartışmasız
amaç heyecan aramksa evet dönülür
ama bi sevgi yoktur
o kadar :D
30 Mart 2006 21:00
dea tacita
hayatta dönmem demiş büyğk konuşmuştum ama işte büük konuşunca başına gelio insanın döndüm sonra tekrar ayrıldık..
ama çok sevdim hemde çoook...
30 Mart 2006 21:02
jeal
eski sevgilinin ne kadar "dogru" kisi oldugu kadar...
30 Mart 2006 21:12
jeal
ama kndi adima;
tukurdugumu yalamam
30 Mart 2006 21:14
bilen
ay yanlış alıntı yapmışım
söylediğim sema yaydı
30 Mart 2006 21:18
glamdring
Zor bir mevzu, ilk düşündüğünüzde dönmem dersiniz ama arada bazen öyle bir çekim olur ki neden bir şans daha vermeyeyim ilişkiye diye düşünürsünüz. Zaten daha önce çekmiştir sizi, hele ki kavga etmeden saçma mevzular yüzünden ayrıldıysanız.
- Ha sonra ayrılırsınız o ayrı bir mevzu ama bence tekrar şans vermek güzel bir şey. Deniyoruz hepimiz bir şekilde en doğru partneri bulmak için. Neden daha öncekilere de bir şans daha vermeyelim ki?
30 Mart 2006 21:19
nada
yannış
30 Mart 2006 21:32
çutee-libertine-
dogru deil bnce donmek..bi sure sonra eski puruzler ortaya cıkıyor tekrar..sevseydin ayrılmazdın.yok ayrılınca degerini anladım diyorsan ole bisi de yok cunku ayrıyken insan iyi taraflarını hatırlayıp ne gusel gunlerdi onlar diyor.donunce de gerceklerle yuzlesiyor basa donuyosun..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3150
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.