ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > eski sevgiliye dönmek ne kadar doğru

Sayfalar: 1  2  3  4  5  19  20  21  22  23  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

dnz
dnz
sizce eski sevgili tekrar sevgiliniz olabilir mi?Ben bunu deneme aşamasındayım peki ya deneyenler yardımcı olun
30 Mart 2006 16:06   mesajın adresini al  

mert..
mert..
eski sevgiliden arkadaş olmaz.olur diyen varsa yalan bence..
30 Mart 2006 16:14   mesajın adresini al  

styks
styks
çok aptalca geliyor bence hem zatan adını koymuşuz ''eski' diye daha ne diye geri dönüşüm yaptırayım kiii
30 Mart 2006 16:20   mesajın adresini al  

rock n roll
rock n roll
zaten hani sevgi bitmistir,, ne diyeceksin ki aa sevgim bitmisti ama seni tekrar seviyorum bi anda..Bunun tek nedeni var yeni iliskilerin eskisi gibi olmamistir o yuzden geriye donme sinyalleri veriyorsundur..
 1   30 Mart 2006 16:21   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
buna benzer bi forum açılmıştı :) hep bunu solemek istemişimdir

neyse...

walla

bence olmuyo o keyfi alamıyosun kafan hep hatıralarda oluyo bide onyargılı oluyosun
 2   30 Mart 2006 16:25   mesajın adresini al  

tuurul
tuurul
hiç deil
30 Mart 2006 16:34   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
dönülmesi saçma ne gerek war ewet çok iyi biridir ama dönülmes üsülerek kaybetmeye göse almalısın!!!
30 Mart 2006 16:51   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
bence dönülebilir ama bu olay tabi ki ilişkinin bitiş sebebiyle doorudan endexlidir.

Yani ayrılmaya zorunlu kalmışda olabilir iki taraf, yani hala birbirlerini seviyorda olabilirler.

Yada bunun gibi başka sebeplerde dönülebilir.
30 Mart 2006 16:56   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Her zaman ilk verilen karardır doğru olan. Eski olması ilk karardır. İp koptumu bir kere sadece bağlanır.
30 Mart 2006 17:06   mesajın adresini al  

rock n roll
rock n roll
ama ayrilmalar genelde kotu bi sekilde biter, yani icinde hep kotu sozler olur, bu yuzden sana kotu soz soleyen birine donmen biraz garip olmaz mi ?
30 Mart 2006 17:07   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
bitirilen bir ilişkiden yeni bir ilişki doğmaz karşılıklı hesaplaşmaya dönüşür.. dayım bunu bana demişti hak verdim kendisine
30 Mart 2006 17:09   mesajın adresini al  

lumbri
lumbri
erkek adam eski sevgilisine dönmez, delikanlılığa aykırı bi kere. bize böyle öğretti abilerimiz!
30 Mart 2006 17:11   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  19  20  21  22  23  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008