ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Howl's moving castle & spirited away
hayao miyazaki
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

eda
eda
bu animasyonları izleyen var mı? anime seven varsa kaçırmasın, izleyen varsa nası buldunuz? bir de the vampire princess miyu var. animatrix de idare eder.
26 Ekim 2005 19:25   mesajın adresini al  

m e h m e t
m e h m e t
Spirited away'i seyrettim,çok beğendim.Howl's moving castle henüz seyretmedim.Vampire princess miyu bir zamanlar vcd formatında mevcuttu,dört bölüm halinde izledim,o da gayet zevkli..
27 Ekim 2005 03:21   mesajın adresini al  

özlem
özlem
evet, miyaZaki şahanedir, ustadır.. lakin ustanın de bir climaxi vardır ki o da mononoke hime(princess mononoke)dir kanımca..
bir de kiki's delivery service'i herkese öneririm, inanılmaZ şirin şeker, sevgi dolu, pek cici..
ama evet, spirited away de başlı başına bir başyapıt adeta.:)
27 Ekim 2005 18:49   mesajın adresini al  

gökhan
gökhan
aptal narnia günlüklerini izleyeceğinize bu iki şahane animasyonu izlemenizi tavsiye ederim. Özelikle spirited away süperdir klasik müzik gidir insanı içini rahatlatır dertlerini unuttur sevindirir. Bakın hatırlayınca bile mutlu oldum :))))
10 Şubat 2006 12:27   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
spirited away cok hoştu fazla anime seyretmem ama spirited away ve final fantasy cok hoştu
10 Şubat 2006 13:13   mesajın adresini al  

sramana
sramana
bu başlığı ben açmalıydım:P mükemmmel bir animasyondu...japonca seslendirmeyle cnbce de izledim ..sonra baktım ki ingilizce versiyonunu çok ünlü isimler seslendirmiş....müzikler de muazzamdı....her karakter öyle ince, hepsi öyle güzel oturmuş ki....off ne keyifti gözümü alamadım...her eve lazım o mekan değiştiren kaleden
5 Ocak 2007 01:09   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
spirited away mükemmeldi hakkaten. fazla anime izlemişliğim yoktur, ama onun büyüsü hala üzerimde. en az 3 defa izledim sanırsam.

howl's moving castle da pek hoştu, ama ben mi pek içine giremedim nedir, bi spirited away'in yeri bambaşka.

miyazaki'nin diğer işlerini de izlemem lazım, fırsatım olmadı bi türlü.

hayao miyazaki bu arada bu animasyonların dahi yaratıcısı.
5 Ocak 2007 01:30   mesajın adresini al  

auxara
auxara
Howl's moving castle ı geçen gün bi arkadaşımdan dvd sini alarak seyrettim ama ben mi gerizekalıyım yoksa filmde mi bi gariplik var anlayamadım.bi defa o filmin konusu ne?? ayrıca o kız neye göre yaşlanıp gençleşio??? tam seviniosun ahanda gençleşti tamam artık kavuşacaklar die bi anda yaşlanıverio yeniden.hadi ben gerizekalıyım diyelim,anlamadaım kapasitem yetmio diyelim.benim annem ve babam da mı gerizekalı??? bu soruların cevapları lütfen :)
9 Ocak 2007 14:44   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
ikisi de HAyao Miyazaki ustanın eseri,
spiritted away gelmiş geçmiş en iyi anime bence

howl's moving castle da öyle
bunları izleyenlere
princess mononoke ve rüzgar vadisinin prensesini de tavsiye ederim... onlar da miyazaki ustanın eserleri.

severiz bağrımıza basarız

miyazakinin tüm eserlerini arşivlemekteyim :D
21 Haziran 2007 15:51   mesajın adresini al  

trojan
trojan
cok guzel animeydi(howl s moving caste)..miyu yu izlemek istiorum aklimda oda..
21 Haziran 2007 17:21   mesajın adresini al  

ondskan
ondskan
ikiside miyazakini en güzel filmleri..ayrıca oğluda animeci çıktı...gode senki adlı filmi babasından aşağı kalır yanı olmadığını gösteetiyor..
21 Haziran 2007 23:14   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008