ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
siyaset meydanına katılanlarınız vardır heralde aramızda ee anlatın bakalım siyaset geceleri nasıl geçiyor eğlenceli mi faydalı mı ne gibi yararları var :P ne biliim işte al konu bu siyaset meydanı geceleri =)
28 Mart 2006 03:10
üstteki
uyku dolu..
28 Mart 2006 03:20
dea tacita
=) orası kesinde şimci sana siyaset meydanının kazandırdıı şeler ne mesela :P
28 Mart 2006 03:24
kretzsche
hep o tür bi programa katılmak istemişimdir ama bi türlü muvaffak olamadım :)
28 Mart 2006 03:48
duyguela
valla ben sadece bi kere kaldım siyaset meydanına çok eğlenceli geçmişti çünkü konu mizahtı;))
28 Mart 2006 14:54
üstteki
Bir programdan sonra Ali Kırca ile merdivende kısa süreli sohbet ettik,adam çok şey söyledi,programın bir saatten sonra çekilmez bi hal aldığının o da farkında, ama bir tanesini hatırladıkça hala dumursal hislerim kıpraşır..
"Uyusaydınız"
Özer nostalji yaptın gündüz vakti,olmadı = )
28 Mart 2006 19:00
dea tacita
GİDERİZ NİHANIM AYIP ETTİN ;) SONRA ÇİĞDEM UYANDIRIR EHUEHEHE
29 Mart 2006 02:04
juventas
wala gisemjim çok faydalı bana sorarsan okan bayülgenle aynı masaya otrdum kantinde heheee bi de çkışta da baya eğlenioruss
29 Mart 2006 16:47
tasarı geometri
Benim bu programda daha doğrusu bu tarz programlarda en sinir olduğum şey seyircilerin kamera onları gösterince ordaki monitörden bakıp "aa bak beni çekiyo"diyip sırıtıp el sallaması...
yaa siyaset meydanına gitmeyi bende istiyorum ama bi kere tv makinasına gitmiştim fatih ali ben sabaha kadar bayaaa bi rezillik çekmiştim şimdi cesaret edemiyorum. arabasız gidilmez abi . babamda vermez tabi :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3129
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!