| |
gorkiss
|
baharın gelemesiyle birlikte mecidiyeköyde insanlarda bazı değişiklikler olmaya başladı bunun sonucu gayet açık millet birbirini kapaklamaya çalışıyorr :))) böylece bir çok ilişki ortaya çıktı ama çoğunluklada kimin eli kimin cebinde belli değil bu aralar ve böylece haydi millet elleri gösterelim artık :))) bu elleri ne yapmalı? hangi el hangi cepte? ve hangi el hangi cebe girmeli? bu üç sorunun cevabını istiyorum yaz gelmeden halletmeli bu konuları herkes sevgili sahibi olsun artık cnm yeter aaaa değil mi!!!:)))
|
|
~ 888 gün
|
|
| |
\,,/bigdéwil
|
hauahuaauhau :) ben onu, o beni ,ben diğerini,sonra herkez digerini alakasi kursak :) saten arabesq dinliorum kaşlarim çatik....
|
|
~ 888 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
valla mecidieköyde artık dışarda okul kapısının önünde bile sigara içmemize laf ediolar içeri duman ve kül giriomuş ya!! bunu en ii yaşayanlardan biride sensin dimi görkemjim :)) ya vala yeter artık sigara içmek istiorum kantinde benn...
|
|
~ 888 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
2 yıllıklarda kocaeliye gidiomuş hay aq böle okulun ben... zor bela kafa dengi arkadaş buldum onlarıda elimden aljaklar seneye...
|
|
~ 888 gün
|
|
| |
gorkiss
|
nihan kuşum benm canım cicim ben burda ne soruyom sen ne diyon evet bu kocaeli hem kötü hem iyi gibi yaw
|
|
~ 888 gün
|
|
| |
üstteki
|
Benim elim Özer'in cebinde..
|
|
~ 888 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
bnm elim kendi cebimde :)
|
|
~ 888 gün
|
|
| |
gorkiss
|
hadi be biliyoz senin elin kimin cebinde nihancım:))
|
|
~ 888 gün
|
|
| |
\,,/bigdéwil
|
benim elim arka cebimde :) anLAyan anladi
|
|
~ 888 gün
|
|
| |
gorkiss
|
ben nihanımı niye tersliyim ki o bnm canım
|
|
~ 888 gün
|
|
| |
gorkiss
|
walla doğru cnm her cepte bi elin var yani:)))
|
|
~ 888 gün
|
|
| |
\,,/bigdéwil
|
cok pis oynarim cadiri kurarim waLLa :)
|
|
~ 887 gün
|
|
| |
gorkiss
|
manyak mısınız lan pisliğe vurmayın okuldaki gibi burası saygın bi site aayıp oluyo ama:pp
|
|
~ 887 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
herkesin cebindeki kendine nihaihaihai, onu bunu bilmemede Tayyip eli vatandaşın cebinde ne bicim vergi ödüoz var ya farkında olmadan
|
|
~ 887 gün
|
|
| |
rock n roll
|
valla ben kendi elime bakarim baskalarin elleri beni ilgilendirmiyoo, kimin eli kimin neresinde farketmez benim icin...
|
|
~ 887 gün
|
|
| |