gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Bahçeşehir Üniversitesi - kimin eli kimin cebinde
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
gorkiss
gorkiss
baharın gelemesiyle birlikte mecidiyeköyde insanlarda bazı değişiklikler olmaya başladı bunun sonucu gayet açık millet birbirini kapaklamaya çalışıyorr :))) böylece bir çok ilişki ortaya çıktı ama çoğunluklada kimin eli kimin cebinde belli değil bu aralar ve böylece haydi millet elleri gösterelim artık :))) bu elleri ne yapmalı? hangi el hangi cepte? ve hangi el hangi cebe girmeli? bu üç sorunun cevabını istiyorum yaz gelmeden halletmeli bu konuları herkes sevgili sahibi olsun artık cnm yeter aaaa değil mi!!!:)))

26 Mart 2006 21:23  mesajın adresini al  
\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
hauahuaauhau :) ben onu, o beni ,ben diğerini,sonra herkez digerini alakasi kursak :) saten arabesq dinliorum kaşlarim çatik....

26 Mart 2006 21:27  mesajın adresini al  
gorkiss
gorkiss
nihan kuşum benm canım cicim ben burda ne soruyom sen ne diyon evet bu kocaeli hem kötü hem iyi gibi yaw

26 Mart 2006 21:39  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Benim elim Özer'in cebinde..

26 Mart 2006 21:40  mesajın adresini al  
gorkiss
gorkiss
hadi be biliyoz senin elin kimin cebinde nihancım:))

26 Mart 2006 22:04  mesajın adresini al  
\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
benim elim arka cebimde :) anLAyan anladi

26 Mart 2006 22:25  mesajın adresini al  
gorkiss
gorkiss
ben nihanımı niye tersliyim ki o bnm canım

26 Mart 2006 22:38  mesajın adresini al  
gorkiss
gorkiss
walla doğru cnm her cepte bi elin var yani:)))

26 Mart 2006 23:36  mesajın adresini al  
\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
cok pis oynarim cadiri kurarim waLLa :)

27 Mart 2006 00:03  mesajın adresini al  
gorkiss
gorkiss
manyak mısınız lan pisliğe vurmayın okuldaki gibi burası saygın bi site aayıp oluyo ama:pp

27 Mart 2006 00:17  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
herkesin cebindeki kendine nihaihaihai, onu bunu bilmemede Tayyip eli vatandaşın cebinde ne bicim vergi ödüoz var ya farkında olmadan

27 Mart 2006 04:16  mesajın adresini al  
rock n roll
rock n roll
valla ben kendi elime bakarim baskalarin elleri beni ilgilendirmiyoo, kimin eli kimin neresinde farketmez benim icin...

27 Mart 2006 21:33  mesajın adresini al  
juventas
juventas
yuh ya burda da mı ark.lar yapmayın wala özellkle zeçgüün

27 Mart 2006 21:33  mesajın adresini al  
juventas
juventas
KAFES imizi geri istioruz !!!!

27 Mart 2006 21:35  mesajın adresini al  
gorkiss
gorkiss
kafes ne maileri okumadım hiç ya bilmiyorum sallayın kafesi falan herkes eline baksın:)))

27 Mart 2006 22:39  mesajın adresini al  
gorkiss
gorkiss
ne oluyo be nerden biliyim kafes falan hayda ya adama bak ya sinirini benden çıkarıyor bi de küfür falan sen kimsin ki bana küfrediyosun terbiyesiz sen böyle bi insansan tabikide kapatırlar her neyse kafes mi ne alam ya burda geyik çevirmeye uğraşıyoruz eğlenmeye çalışıyoruz sen geliyosun abuk abuk konuşuyosun git siniri kapatanlardan çıkart ok hayret bişey ya

28 Mart 2006 00:04  mesajın adresini al  
dea tacita
dea tacita
abisi görkem kafesi bilmioda o yüzden ve kendi el cep forumununda da kafesi görünce kafes ne lan sallayın demiş olabilri DEĞİL Mİ???????

ayrıca kafes'in geri dönmesinde nasıl yardım edebilirsek söleyin başta zaten CÖNK,Zeçkin;Nihan,Emir ve Ben olmak üzere sizlere yardımcı olacağızdır...

28 Mart 2006 03:07  mesajın adresini al  
dea tacita
dea tacita
eee anladık yani...

29 Mart 2006 02:06  mesajın adresini al  
gorkiss
gorkiss
KAFES olayını cenk ten öğrendim tabikide kapatıması çok kötü olmuş bende katılıyorum bu duruma ama orda sallayın derken kötü manada söylemedim sonuçta burda bi geyik söz konusu ayrıca seninde bu olaya bu kadar tepki vermene gerek yoktu bir kaç kendini bilmez öğrencinin şikayetinden kaynaklanan durumu benden çıkartmana gerek yoktu sonuçta beni tanımıyosun ve nasıl bi insan olduğumu bilmiyosun böyle saçma durumlar bizim kampüstede oluyor ama kimse kimseye gidip bağırıp çağırıp sinirlenmiyor hem bu sinir sana bişey kazandırmaz daha çok kaybettirir diye düşünüyorum bu olayı bana açıklamak yerine bana sinirlenmeyi tercih ettin her insana böyle davranıyosan kaybeden taraf siz olursunuz bence neyse konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok KAFES in kapatılmasına gerçekten bende üzüldüm ama bu durumu böyle öğrenmemeyi tercih ederdim umarım tekrardan aktif hale gelirsiniz

29 Mart 2006 12:39  mesajın adresini al  
sod
sod
way be azizim bu gençlik nereye gidiyor :D hehehehehehe

1 Nisan 2006 23:12  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008