ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > radyom

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

bonus
bonus
Ya internette bir radyo sayfasi kurdum ancak kimse ziyaret etmiyor. Ne olacak bu canim radyomun hali.

Bana ne önerirsiniz arkadaslar.
25 Mart 2006 20:54   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
buraya link koy mesela :)
reklam ver
kardeş siteler belirle
okulunda stand aç
ilan ver
25 Mart 2006 20:56   mesajın adresini al  

bonus
bonus
evet link koydum zaten benim profilimde mevcut. okulda stand acma konusuna gelindiginde yasak var. ama önerilerin icin cok tesekkürler sana.
25 Mart 2006 21:00   mesajın adresini al  

alev78
alev78
Sanırım profilini herkese görünür yapsan arkadaş listende olmayanlar da görebilir o linki. Ya da burda link verirsen öyle de görüp ilgilenebiliriz.
25 Mart 2006 21:51   mesajın adresini al  

aburcubur!
aburcubur!
Bütün forumlara falan üye ol onların site tanıtım topiclerinden msj atarak tanıtabilirsin üye sayısı çok fazla olanları tercih et tabi öncelikle..
25 Mart 2006 22:25   mesajın adresini al  

aburcubur!
aburcubur!
bak mesela sende böle reklam yapabilrsin oğuzun şimdi yaptığı gibi:)) reklamı işe yaradı siteyi ziyaret ettim bile:p öncelikle bu topicede sitenin adını yazmakla başlada bizde ziyaret edelim...
26 Mart 2006 12:10   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
onur-oğuz=> radyolarınız ne tarz çalıo bilsek death metal falansa boşa ziyaret etmesek..
26 Mart 2006 12:18   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
yaa salsa müsikleri çalan enteresan radyo kurmayı düşünen olmadıı hah bak oğuz ben uğrayayım bir ara :p kurban mor we ötesi manga seksendört felan da çalıonus dimi=)
26 Mart 2006 17:00   mesajın adresini al  

bonus
bonus
Oguz bakiyorum bu isi biliyorsun sen:) ben dinleyici nasil toplanir derken sen dinleyici kitlesi olusturmussun bile.Aferim sana örnek alinacak birisin. Saygilarimla (ha bu arada bende vereyim adresi, Oguz daki müsikleri begenmeyenler adresimi ziyaret edebilirler.
www.dujardin.2page.de
acik oldugumuz saatler Cuma : 22:00-00:00
Cumartesi: 18:00- 00:00
Caldigimiz parcalar en hit parcalar olup , bu ay icinde cok sayida eurovision 2006 calmaktayiz. )
27 Mart 2006 01:48   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
radyo odtü varken başka radyo dinlemeye hacet yok:)
27 Mart 2006 06:18   mesajın adresini al  

bonus
bonus
suan acildik gelin ve bizi dinleyin canli ve heyecanli :)
31 Mart 2006 17:02   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008