4 temmuz 2066 ama bi de optimist olursam 2084 e kdr yolu var kazık çakıcamm bu dünyaya:P 96 yaşında çocuklara fln bağış yapan yüzü buruş buruş ama inadına boyalı bi kadın profili gelio aklıma böyle eski model mobilyaların önünde poz veren ehihiiii:)bu arada tüm arklarım mrklanıp girdi site epeyce bi reyting aldı
25 Mart 2006 23:27
cabin cross
:)))
26 Mart 2006 03:43
bonaventure
Saturday, May 27, 2073
89 seneyaşıycam. yarın araba çarpmazsa.
bu siteler günün birinde cennete tapu verecek.
26 Mart 2006 23:49
steelgrave
you are immortal...:P
26 Mart 2006 23:53
mighty_soul
ya ama olmaz bana 5 sene kalmış dio ühü ühü...:D
26 Mart 2006 23:54
bus10kez
5 nükleer santralin de dikildiğini görecek kadar uzun hayat biçmiyorum >>WELCOME TURKEY MY FELLOW FRIEND
28 Mart 2006 02:24
stajyer mafya
ehue site çok eelenceli :) ya zaten amac su ki, sigara kullanamazsan, hayata olumlu bakıp sinir stres yapmazsan daa uzun yaşarsın diyolar ammaaa yarın ne olacaını kimse bilemez :) o yuzden siz carpe diem takılın, ama sorumluluklarınızı da ihmal etmeyin :P
28 Mart 2006 14:07
resul
al bendende o kdr ya 100 yaşına kadar ne yapacağım bu bataklık da
demek ki bizde ya gazi ya da şehit olacağız. yani 3. dünya savaşında savaşacağız. işte bu hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amerikalılardan,israillilerden ve ingilizlerden hıncımı alacağım yaşasıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
28 Mart 2006 15:03
bbaykul
Eğer hayata şimdiki gibi iyimser bakmaya devam edersem işimiz iş,May 5, 2077 ye kadar rahat yok bize,yaws 91 yaşına kadar naparım ben,herhalde fenerin170 inci yılı kutlama açılışlarını falan yaptırırlar bana:)bu arada 23 gün daha sabredememesine bozuldum ölümün,sağlam bir kutlama yapıp doğum gününün yorgunluğuyla yatıp kalkamazdım ne güzel olurdu:(ama yok yaşlanınca hayata normal bakmaya başlarsam güzel, 8 Mart 2060 ta 74 yaşımda gideriz seyahete,en azından torunların eşşek kadar adam olduklarını görmeme yeter herhalde.
29 Mart 2006 04:02
roland
bir de nasıl yaşayacağını söyleyen bir site olmalı. nekadar değil nasıl yaşadığın önemli. ne kadar az pişmanlık, o kadar rahat ölüm.
29 Mart 2006 11:41
tasarı geometri
bundan 10 20 yıl sonra ders bitiminine 5 10 dakka kala çekilen eziyete benzer zaman bitürlü bitmek bilmez pis bişey olur yaaa
boşverin arkadaşlar ne tarihi yaa yaşaaaaaaa
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3091
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.