gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Bahçeşehir Üniversitesi - K.A.F.E.S i geri istioruz....
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 8
 Yazar: Mesaj:
melayikhe
melayikhe
okulumuzun tek adam gibi klubu olan kafesimizi kapatanları da kapattıranlarıda şiddetle kınıyorum.adamlar 10 haftadr btn imkansızlığa okulun engellerine rağmen doğru dürüst işler ortaya koydu..bi grup gerizekalı yüzünden cuma günlerimizin eğlencesinn içine edildi..buna bi dur demeliyiz..şimdiye kadar bizim için bukadar uğraşam tüm kafes ekibinede sonsuz teşekkür..arkanızdayız..

24 Mart 2006 23:04  mesajın adresini al  
juventas
juventas
ewet katılıorum size ark.lar bugün ilk defa ben de geljektim iptal oldu we ndenini de bilmiorum üstelik

25 Mart 2006 00:10  mesajın adresini al  
dea tacita
dea tacita
ABİ ÇOK SİNİR Bİ DURUM YA LİSEDEMİYİZ ORTAOKULDA MI KİM NEYİ İSPİYONLUYODA ELİNE NE GEÇİO ALIN İŞTE EĞLENCEMİZİN İÇİNE ETTİNİZ Bİ YERLERİNİZ BÜYÜDÜ MÜ!!!

25 Mart 2006 12:52  mesajın adresini al  
melayikhe
melayikhe
arkadaşın biri kafes kapandı dye okkulu bırakıyorum demiş..fena fkir değil aslında..bende kendime bahane arıyodum..

25 Mart 2006 19:21  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Ben organize bi şekilde okulda içki içmeyi teklif ediyorum..
Kantinde toplanıp içelim biralarımızı = ) protesto..

25 Mart 2006 20:43  mesajın adresini al  
melayikhe
melayikhe
yaw yanlış mı hatrlıorum yoksa okulun yılbaşı partisinde cidden okul şarap mı dağıtmıştı??bu durumda yeko haklısın sanırım sistem öle işliyo..okul dağııtr ögrenci getiremez..

26 Mart 2006 00:14  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
İçki ile pek aram yoktur, biramı sana verebilirim, yeter ki bi ses çıksın..

26 Mart 2006 00:19  mesajın adresini al  
melayikhe
melayikhe
holey holey ve holey..kafesimizi geri verdiler...

29 Mart 2006 22:10  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 8
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008