ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Tuncay'ın A.S.Y'deki tezahüratı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

comandante
comandante
Son galatasaray kupa maçının bitiminde Tuncay'ın diğer futbolculara ve seyircilere yaptırdığı tezahüratı gördünüz mü? (Bir baba hindi Cimboma ...) Belki 6alatasaraylılar hoşlanmadı ama çok hoş oldu Üstelik sami yende Asıl bayrak böyle dikilir helal olsun Tuncaya
24 Mart 2006 12:13   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Niye ki şu anda Türkiye'de oynayan en iy yerli oyuncu o Kıskanmayalım Gs veya Besiktas elinde olsa hemen transfer ederler
24 Mart 2006 12:17   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
aman yok ben sewmiorum yani böle fb diyinje midem kalkıoda :P
24 Mart 2006 12:18   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Yok mide kalkmıyo değil böyle bir futbolcunun fenerbahce'de olusunu hazmedemiyorum de sen şuna Açık ol
24 Mart 2006 12:27   mesajın adresini al  

comandante
comandante
allah allah bizler fenerbahceli taraftarı döven hasan sas ve fatih akyeli unutmadık isterseniz siz de unutmayın Ayrıca Nouma denen ahlaksızın hareketi de hiç küfür sayılmaz zaten sizler cok temizsiniz Bu Fenerbahce kompleksini atın üstünüzden kendi kapınızın önünü temizleyin
24 Mart 2006 12:33   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Yazık walla size balık hafızalı olmuşsunuz
24 Mart 2006 12:35   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Allah allah siz sampiyon olunca bilek biz olunca ağlayarak gecin beyler bu gariban ayaklarını kendi başkanına küfür eden de sizsiniz. Ama unutmasın Yıldırım Demirören Küfürle gelen küfürle gider Şu an statlarda en az küfür kadıköyde ayrıca carsamba günü A.S.Y de yasananlar 5 yıldır kadıköyde yasanmıyor Ortega esprisi güzeldi biz de sevmiştik ama bjk taraftarı ondan sonra hep küfür etti türkiyede en cok küfür inönü de var carsıyı temizlemeden besiktaslılar kufur konusunda konusmasınlar
24 Mart 2006 12:47   mesajın adresini al  

yooo bu çok saçma tezahüratların hepsinde war küfürü sizinkilerde war da sen duymuosundur cnm ewet ama her takımın tezahüratında war cnm seninki fazla benim ki az tatrışması saçmaaaa ve bence tartışmak gereksiz
24 Mart 2006 12:50   mesajın adresini al  

=) ewet böle güsel şakalr yapmayı bilen takımız walla ben takımımı çok şewiorum yaw =) hangi takım hatasz ki önemli olan dersini almaktır walla şimdi fblileri sewmemem sebepsiz değil sadece geçmişte olanlar yüzündensewmiorum o da özelim paylaşmıorum sewmiorum o kdr basit kimse kimsenin takımını sewmek zorunda değil ki sadece yorumumu aptım oka,dr
24 Mart 2006 12:55   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Besiktas carsıyı istese de temizleyemez cunku besiktası bu çapulcular yönetiyor çarsi istiyor transfer istemiyo sat Taraftar yönetiyo Sonuç basarılı 3.luk
24 Mart 2006 12:56   mesajın adresini al  

bis temislemek istemiorus ki memnunus çarşıdan bence sen bisim çarşımıza laf atcana kendi takımınkileriyle ilgilen =)
24 Mart 2006 12:58   mesajın adresini al  

ya ne yanni sadece bisim takımm mı yaptı böle bişiyi sizinkilerde yaptı bi ara unutmaki selin fb maçlarına gidilemez olmuştu anneler babalar oğullarının çocukalrının maça gitmelerinden korkuodu ne çabul unuttun ya ne yaa konumuz bu değil ki ne tatrrtışıorus ki?
konumuz tuncay :D nese ben dijemi deim artık konuyu dağıtmasak ii olur fırat sen açtığın konuyu toparlasan?
24 Mart 2006 13:05   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008