ipuçları (etiketler) nelerdir? ne işe yararlar? (tıklayınca açılır)
ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun;
iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans

eklemek istediğin ipuçlarını aralarına virgül koyarak sırala:
(örnek: italya,floransa,leonardo da vinci)
| |
comandante
|
Son galatasaray kupa maçının bitiminde Tuncay'ın diğer futbolculara ve seyircilere yaptırdığı tezahüratı gördünüz mü? (Bir baba hindi Cimboma ...) Belki 6alatasaraylılar hoşlanmadı ama çok hoş oldu Üstelik sami yende Asıl bayrak böyle dikilir helal olsun Tuncaya
|
|
24 Mart 2006 12:13
|
|
| |
comandante
|
Niye ki şu anda Türkiye'de oynayan en iy yerli oyuncu o Kıskanmayalım Gs veya Besiktas elinde olsa hemen transfer ederler
|
|
24 Mart 2006 12:17
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
aman yok ben sewmiorum yani böle fb diyinje midem kalkıoda :P
|
|
24 Mart 2006 12:18
|
|
| |
comandante
|
Yok mide kalkmıyo değil böyle bir futbolcunun fenerbahce'de olusunu hazmedemiyorum de sen şuna Açık ol
|
|
24 Mart 2006 12:27
|
|
| |
comandante
|
allah allah bizler fenerbahceli taraftarı döven hasan sas ve fatih akyeli unutmadık isterseniz siz de unutmayın Ayrıca Nouma denen ahlaksızın hareketi de hiç küfür sayılmaz zaten sizler cok temizsiniz Bu Fenerbahce kompleksini atın üstünüzden kendi kapınızın önünü temizleyin
|
|
24 Mart 2006 12:33
|
|
| |
comandante
|
Yazık walla size balık hafızalı olmuşsunuz
|
|
24 Mart 2006 12:35
|
|
| |
comandante
|
Allah allah siz sampiyon olunca bilek biz olunca ağlayarak gecin beyler bu gariban ayaklarını kendi başkanına küfür eden de sizsiniz. Ama unutmasın Yıldırım Demirören Küfürle gelen küfürle gider Şu an statlarda en az küfür kadıköyde ayrıca carsamba günü A.S.Y de yasananlar 5 yıldır kadıköyde yasanmıyor Ortega esprisi güzeldi biz de sevmiştik ama bjk taraftarı ondan sonra hep küfür etti türkiyede en cok küfür inönü de var carsıyı temizlemeden besiktaslılar kufur konusunda konusmasınlar
|
|
24 Mart 2006 12:47
|
|
| |
|
yooo bu çok saçma tezahüratların hepsinde war küfürü sizinkilerde war da sen duymuosundur cnm ewet ama her takımın tezahüratında war cnm seninki fazla benim ki az tatrışması saçmaaaa ve bence tartışmak gereksiz
|
|
24 Mart 2006 12:50
|
|
| |
|
=) ewet böle güsel şakalr yapmayı bilen takımız walla ben takımımı çok şewiorum yaw =) hangi takım hatasz ki önemli olan dersini almaktır walla şimdi fblileri sewmemem sebepsiz değil sadece geçmişte olanlar yüzündensewmiorum o da özelim paylaşmıorum sewmiorum o kdr basit kimse kimsenin takımını sewmek zorunda değil ki sadece yorumumu aptım oka,dr
|
|
24 Mart 2006 12:55
|
|
| |
comandante
|
Besiktas carsıyı istese de temizleyemez cunku besiktası bu çapulcular yönetiyor çarsi istiyor transfer istemiyo sat Taraftar yönetiyo Sonuç basarılı 3.luk
|
|
24 Mart 2006 12:56
|
|
| |
|
bis temislemek istemiorus ki memnunus çarşıdan bence sen bisim çarşımıza laf atcana kendi takımınkileriyle ilgilen =)
|
|
24 Mart 2006 12:58
|
|
| |
|
ya ne yanni sadece bisim takımm mı yaptı böle bişiyi sizinkilerde yaptı bi ara unutmaki selin fb maçlarına gidilemez olmuştu anneler babalar oğullarının çocukalrının maça gitmelerinden korkuodu ne çabul unuttun ya ne yaa konumuz bu değil ki ne tatrrtışıorus ki?
konumuz tuncay :D nese ben dijemi deim artık konuyu dağıtmasak ii olur fırat sen açtığın konuyu toparlasan?
|
|
24 Mart 2006 13:05
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|