ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
olayın ifade özgürlüğüyle alakası yok. her şeye tek yönden bakma huyumuzdan bi vazgecsek:(olayın Türklerle değil, göcmenlerle alakası. Avrupalı artık göcmen istemio, uyumlaştırma projeleri iflas etti, sosyal güvenlik sistemleri sallantıda, tabii ki de doğal olarak göcemenleri sorumlu tutuolar-en kolayı bu. Diğer taraftan ordaki göcmenler arasında-Türkler dahil- suc oranı oldıkca yüksek oldugu gerçeği var-sakın işte polis önce onları göz altına alıo, işte hükümet iş vermio bahanelerine sarılmayın- Yıllarca Almanya'da kalıp, tek kelime almanca bilemyenler var. Fransa'nın bu tutumu-anıt dikmek- Hollanda'nın bundan sonra gelecek göcmenlere video izletmesi-oranın sosyal hayatını anlatan- özünde aynı şey. Adamlar artık istemiolar göcmenleri olay bu. Sağcı tarafı yükselişte avrupa'nın, hem artık her müslüman göcmen potansiyel terörist onların gözünde. Biraz da karşı tarafı anlamaya çalışmakta fayda var bence ne dersiniz?
bişi daha, bizim davranışımızda cifte standart değil mi? Fransa'dan türk gösterisine karşı saygılı olmasını istiyoruz ama burda Ermeni veya Kürtlerle ilgili konferanslara-protesto bile değil- bile tahammül edemioruz. Yıllarca bu sorunu reddetmek yerine, evet adamlar böle böle dio ama işin aslı böle böle deseydik, şimdi Fransa bunu kendi iç politkasına malzeme etmezlerdi. Hem avrupalıların-Fransayı hariç tutuyom burda, adamlar resmi maskotu horoz, nie die bi düşünün bi ara- soykırıma karşı hassasiyetleri var bi yerde
24 Mart 2006 11:47
şekip
Taner iyi diyorsun da, bizim de düşünce özgürlüğünü kısıtladığımızı iddia ettikleri olaylarda, keyfimizden yediğimiz bir halt yok ki. Her devlet çıkarlarını gözetmeye çalışıyor işte. Bu sırada diğer devletler de her fırsatta kötülüyorlar. Avrupa çifte standardçıdır, bu yeni bir şey değil, ama Türkiye'nin çifte standard yapacak hali olsa, Türkiye de yapar. Şu anda kimseye uygulayabildiğimiz bir standard olmadığından, çiftesi de yok, olay bundan ibaret.
24 Mart 2006 11:50
şekip
Heh, aynı anda atmışız. Daha doğrusu ben yazarken senin mesajını okumamıştım, daha ortada yoktu çünkü. =)
ben de onu diorum devlet yapmasa bile vatandaşı yapıo, gerçi devletin cıkarlarını korumak güsel bişi ama önce işin aslını bilmek sezarın hakkını sezara vermek lazım. haksızmıyım ?
24 Mart 2006 11:54
şekip
Haklısın conem.
Avrupa'nın şöyle bir yönü var bizden farklı olarak, adamlar, Amerika'nın yediği boklar haricinde (zaten Amerika'ya denilmeyen kalmadı) dünya üzerinde yenmiş en büyük bokların sahibiler. En taze ve en acı olanlarının sahibiler. Sömürgecilikten, dünya savaşlarına kadar, hepsi Avrupanın bok yemesi. Ama bu bokları zamanında başarıyla yedikleri için de hepsi domuz gibi semirmiş vaziyette, (devlet bazında konuşuyorum elbette, Avrupalı bir ton arkadaşım var, kendim de orada yaşıyorum zaten) bu da onlara hem konuşma hakkı veriyor, hem de hafızası biraz iyi olan insanların gözünde konuştuklarının bir anlam ifade etmemesine yol açıyor. Bu da son derece antipatik bir durum tabi. Göze batıyor...
24 Mart 2006 12:10
aleeea
lafta demokratik bunlar bi eylem için bi anda 3 bin kişi toplanan türkler acaba lyon ya da fransa nüfusunun ne kadarını kaplıyor..demokrasi için yeteri sayıda olduundan eminim..topu topu 150 bin ermeni için ya da kimi ülkelere yaranmak için türkler hiçe sayılıyor..sayılsın bakalım nereye kadar..ne zmn uykudan uyanacak bu imparator torunları..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3080
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.