ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > fenerbahçe ve diğerleri

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

mert222
mert222
arkadaşlar artık gerçeklerle yüzleşme zamanı geldi hatta geçiyor.fenerbahçenin bütçesi,oyuncuları,stadı,tesisleri,diğer spor branşalarındaki durumu,başkan ve yöneticileri,istikrara geçmesi vb.. faktörleri dikkate aldığımızda diğer türk taımlarının bir hayli ilerisinde.avrupada başarı hemen gelmez.galatasarayda ilk katılıdığı şampiyonlar ligi nde 1 puan daha sonra 2 puan almıştı zannedersem.ama onların avrup başarıların ahafife almıyorum yanlış anlaşılmasın.tarih yazdılar.ama maalesef onlar tarihte kaldılar.beşiktaş ise tüm baarısızlıklarına rağmen bizimle 2-2 berabere kaldığı maçtan sonra sevinen ve ligi 4. bitirmeyi amaçlayan bir duruma düştü.daha bu konuda yazılacak çook şey var.bu şeyleri aslında yine onlar yarattı tarihi borçlarıyla.halbuki aziz yıldırımla iyi geçinselerdi aziz başkan onların tüm borçlarını tek bir imzayla öderdi.
24 Mart 2006 01:38   mesajın adresini al  

palali
palali
yahu bu konuyla ilgili birsürü topic açılmış dururken hangi aşşağılık kompleksi yenisini açtırıyor sana?
24 Mart 2006 07:35   mesajın adresini al  

rock n roll
rock n roll
yaw Aziz başkan niye yardım etsin ki diğer 3 büyüklere, onlarda adam gibi çalışsınlar, kendi takımlarının parasını yemesinler, sadece klüp için çalışsınlar, o zaman o paraya hiç ihtiyaçları bile olmaz...Yinede ne yaparlarsa yapsınlar fenerbahçemize yetişemezler :))
24 Mart 2006 14:20   mesajın adresini al  

paranoid android
paranoid android
cavcavın yaptığı adice yakıştırmaları burda bir de utanmadan öven arkadaşları tebrik ediyorum.bebek katili bölücü bir örgütle bir futbol takımını eşdeğer tutan,bunaklıktan ne dediğini bilmeyen ve haklı olsa bile kendini hep haksız duruma düşürmeyi başarmış bir insanın dediklerinin arkasına sığınmak nasıl bir cahillik,nasıl bir kendini bilmemezliktir?
24 Mart 2006 15:30   mesajın adresini al  

mert222
mert222
burak köse ve ali dönmezer arkadaşların yakıştırma ve benztmelerini gülerek okudum.herşey bu kadar apaçık belli iken nasıl bukadar pervasızca kendi durumunuzu savunuyosunu.neyse olayı kişiselleştirmeyelim.sizin bu durumda suçunuz yok aslında.sizi bukadar geren takımlarınıza isyanınızı bu cümlelerle ifade ediyosunuz.arkadaşlar gönüllü gs liler size seleniyorum.toplayabileceğiniz kadar imza toplayın ve diyanet işlerine başvurun.cuma hutbesinde gs ye yardım edilsin diye.belki o paralarla özhan başkanınız (zidene) alacakmış alabilir yani.allah rızası için...
24 Mart 2006 16:01   mesajın adresini al  

mert222
mert222
bu yazımı son fb-gs maçını izleyen arkadaşların yorumlamasını rica ediyorum.galatasaraylı futbolcular neden sürekli sahada birbirini dövdü.orhan ak nasıl sakatlandı.galatasarya bize hem maç,hem cehalet(atılan su şişeleri) hemde maç izlettkleri için teşekkür ederim.
24 Mart 2006 16:05   mesajın adresini al  

palali
palali
adımı düzgünce okumadığın gibi mesjıda okumamışsın o yüzden kendince yorumlar yapabiliyorsun. üstüne senden iyi psikolog olacak arkadaşım içinde bulunduğumuz durumu nede güzel söylemişsin. valla bravo evet kendi takımıma isyanımı bu şekilde söylüyorum:

"yahu bu konuyla ilgili birsürü topic açılmış dururken hangi aşşağılık kompleksi yenisini açtırıyor sana?"

evet haklısın belki cuma hutbesinde yardım edilsin diye diyanete yazı yazarsak toplanan parayla zidane'ı alabiliriz ama siz fifa'ya başvursanız yine 3. tur göremezsiniz. HAYAL DAHİ EDEMEZSİNİZ.
24 Mart 2006 16:07   mesajın adresini al  

abbas
abbas
B şey söyleyebilir miyim ? :

Aranızda ülker çikolatalı gofreti sevmeyen var mı ?

Ali Mert arkadaşım, tahrik edici yazmışsın, gaza gelmemek adına böyle bi mesaj attım. Aziz Yıldırımla iyi geçinmek ne demek ya, para için satsınlar mı renklerimizi, tarihimizi, onurumuzu, Türk sporuna katkılarımızı...
24 Mart 2006 16:09   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
fenerin hem bütçesi ii hem futbolu aksini iddaa etmek size bişi kazandırmaaazzz
24 Mart 2006 16:12   mesajın adresini al  

mert222
mert222
çok güzel bir konuya değindin.bak sizin kullanacağınız bir cümleyi daha söyleyinm.sezon sonu biz yine şampiyon olup sevinirken siz diyeceksiniz ki ama bizim uefa kupamız var.evet var onalrı alnları takımdan nasıl kovduğunuz ve o kupanın primlerini hala ödemediğinizde biliniyo.arkadaşım bu cümleyi sürekli tekrarlayın olurmu.bakalım nereye kadar.ben yazdığın bir önceki mesajı okudum.sürekli yinelmene gerek yok.işte iki takım arasındaki farkı aslında sen açıkladın.biz gelecekle siz geçmişle ilgileniyosunuz...
24 Mart 2006 16:14   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
aman boş işler bunlar geçin geçin siz kendinizi tatmin ededurun neyiniz war ya egonuzu tatmin etmek için yaptığınız komikliğe bakar mısınız yaaa yok aziz şunu yaparmış yok bunu yaprmış geçin bunları azizin parası helal değil ki istemioruz biz onun parasını Allahım ya kendinize harcağın bize de bulaşamyın biz halimizden memnunuz yanii siz kendi kendinize tatmin ededurun... yanni böle bi başlığı ancak fbliler açrdı ben walla hiç şaşamadım ama bu da sizi tatmin etmez bilirim başka alternatifler de bulun benjeee yoksa bu sizi kesmes dimi artık çok komik olduğunuzu farkındasınızdır???*
24 Mart 2006 17:47   mesajın adresini al  

khay21
khay21
fenerin bütçesi iyi orası dogru ama futbolu nasıl iyi oluyor ki?O kadroyu reha muhtara versen daha iyi oynatır.Ayrıca fenerin takım oyunu oynamadıgı da büyük bir gerçek ama aziz baba paralarıyla en iyi kadroyu kurdu ama kadroda yetmemeye başlıyor bir yerde ama bütçe iyi oldugundan aziz baba gene parayla olaya el atıyor .Bence fener bikaç şampiyonluk bu sene belki alcakları kupayla fener ve diğerleri diye ayrılamaz ayrılsa parası olan takımlar die olmadı (bence tesadüf olmayan) hakem hatalarıyla fener ve diğerleri die ayrılır.Önce bir çeyrek final görsünler uefada sonra konuşalım bu konuyu..
24 Mart 2006 18:32   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008