milli reasurans ta ya da marsch brokerlikta staj yapmak isterdim. gecen senekinin hicbir katkisi olmadi ne de olsa...
1 Mart 2007 21:30
nakata
Yapı Merkezi @ altunizade
1 Mart 2007 23:43
yespeace
mercedes fabrikası (Aksaray)
5 Mart 2007 01:14
forgotten_hopes
İlk olması sebebiyle başlarda zorlandığım zamanla alıştığım;
Çayırhan-Linyit Kömür İşletmesi
Her maden mühendisi adayının hayali ^^
8 Mart 2007 00:38
annihilation
UNDP yapmak istiyorum ya çok mu zor olur
18 Mart 2007 21:40
wacky
UN'de staj yapmak eğlenceli olaiblir, bir arkadaşım Uluslararası Af Örgütü'nde iki ay boyunca staj yaptı, mültecilerle haşır neşir oldu. Oryantasyon projelerine katıldı. Başvurular UN'in internet sitesinden yapılıyor.
19 Mart 2007 10:57
gemici
ilk stajım haliç tersanesindeydi...ustalarla tanıştık,her devlet dairesinde oldugu gibi mühendisler muhatap olmadı bizimle,oturup boş boş vakit geçiriyolar.bir de kendilerini bi b.k sanıyorlar :)) ama ustalar süperdi :D
19 Mart 2007 12:06
ukerila
DSİ'de yaptım,çok şey öğrendim,nasıl yatılır,müteahitin yaptığı iş nasıl kontrol edilmez vs vs :Pp
19 Mart 2007 13:27
trojan
keçiören kalaba lisesinde staj yapıorum..öğretmen olmayı çok istememiştim en başta staja başladım ve artık gerçekten istemediğime karar verdim!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3073
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.