İstanbul Bilişim Merkezi
64K F-Secure Dist.
Oyak Teknoloji
Shubuo / Mapco
Turkcell.... devam ediyorum... Bunlarda staj yapmadım ama çalıştım..Sanırım hiç staj yapmadım ben...
bu arada thankss a lot my friends.Yüksek İcra Kurulu Ekibinin iki üyesi belli oldu :)
24 Mart 2006 11:10
1914
volkan sen bana mcdonalds da iş bulmuşdun ama fos çıkdı o sağlık olsun,bende tudem'de çalışdım eğitim danışmanlığı adı altında.fakat seneye izmirdeki akrabalarım sağolsunlar yine bulabilirm bi iş.
24 Mart 2006 11:35
sadikko
Omsan Lojistik te staj yapacağım 3 temmuz itibariyle.. başka orada yapacak yapmış var mı? dışarıdan iyiye benziyor içeriden nasıl acaba?? Arkas holding de başvuruyu kabul etti ama gittigim gun bir iç yazışma icin 2 saat beni bekletince bu holding insanları orada çalışmanın yersiz olacagını dusundum.. Arkas deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
9 Haziran 2006 15:39
roland
"google" kesinlikle staj yapmak istediğim yer!
nette araştırırsanız çalışma ortamı ve imkanları le ilgili bilgi bulabilirsiniz!
olmaz olmaz demeyin oluyor işte
9 Haziran 2006 15:44
oki
agustosta saja mısıra gidebilirm buyuk ihtimalle:))
9 Haziran 2006 15:48
roland
sadık Allah'mı söyletti bilmem ama öle bişe olursa torpilin benden!!!
bu arada omsan da geçen yaz diil önceki yaz benim de staj yapma imkanım oldu! ama bu kadar poposu kalkık adam biraraya gelebilir. bana sanki FedEx paşalar. kamyonculuk yapıyorlar, kendilerince kurumsal ayağına artist pozlar içine giriyolar. bende sallamadım adamları!!
9 Haziran 2006 15:49
roland
bu arada sadık hani üstünden epe zaman geçti benim deneyimimin, belki adamların poposu yere yaklaşmıştır şimdi :)
9 Haziran 2006 15:50
sadikko
bakalım.. yaşayıp görecez cunku oyak grup firmaları baya kurumsaldır diye dusunuyordum.. gelişmelerden haberdar ederim forumu..
9 Haziran 2006 15:50
annihilation
ya ben birleşmiş milletler kalkınma projesinde ya da asam da staj istiyorummm:(
15 Haziran 2006 14:13
doctor_boy
MedCom Komothini- Ellhiniki Dimokratia
yapacağım da zaten :)))
15 Haziran 2006 14:33
serkan a.k.a deja`vu
GÜRİŞ AŞ'de gecen sene başaldım Çay Yolu metrosunda, hiç gitmediğime göre hala devam ediorum sayılır sanırım cunku bıtırdıgıme daır onaylatmadım :)
sımdı de ANTS Holding'te yapıorum hatta suan stajdaym :P Gloria Gold Resort Otelin cizimlerini yapıorum, ne olcaksa artık
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3073
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.