vestelde yapçam inş ama beni bu halde alrlar mı artık bilmiom yaa ühhü :'(
31 Ocak 2007 14:05
restricted_mind
slm..arkadaşlar...müzik grubumuz içiin bas gitar çalan ve istanbulda olan bi arkadaş arıyoruz..ilgilenen arkadaşlar bana mesaj göndersinler lütfen....:))
1 Şubat 2007 00:39
offthemap
bu metallica da heryerde karşıma çıkıyor. bass die bi grup var arkadaşım gir oraya bak bir sürü basçı var....
some_kİnd_of_monster demis ki:
slm..arkadaşlar...müzik grubumuz içiin bas gitar çalan ve istanbulda olan bi arkadaş arıyoruz..ilgilenen arkadaşlar bana mesaj göndersinler lütfen....:))
1 Şubat 2007 18:38
offthemap
bcc-cnn-el cezire neden olmzsın:))
1 Şubat 2007 18:39
...:::dengesiz:::...
satajımı sadece şu okuldan sıkıntısız mezun olmak için yapmak istiyorum hayatımda bi yeri ve önemi olurmu bilmem ama pınar veya sütaşta yapmak fenada olmaz die düşünüorum.....
1 Şubat 2007 22:50
siempre
ankara zıraat bankası yenımahalle subesı ozelıslem kredıler bolumunde yaptım 1 ay ve cok memnunum cunku pc verdıler bana hıçbı stajere evrmıolarmıs daha doğrusu ben aldım ıkıncı gunden sora kredı bıle verdımm :) hala arıolar gel dıeeee ehuehue
2 Şubat 2007 00:34
~balım~
odtü kolejiydi bir daha orayı istemem :):):) açtıgım bir baslıkla alakalı olarak
2 Şubat 2007 00:49
daddy's girl
areva da yaptım şimdi sıra henkelde yada lever yada bayer...
2 Şubat 2007 05:34
nemesismls
ilk stajım birazcık derin bi yer:))) Çayırhan'da Ciner grubu- park termik linyit kömür işletmeleri a.ş. vsss(yeraltı stajı:P)zincirli konveyor-ayna içi nakliyat üretim kısmı.ikinci stajım ise efeeeem;EsenboğaaaAydıner İnşaat A.Ş. nin granit fabrikası process kontrol (sert kayaç kesimi). olur da aranızda maden müh. olan vs varsaa(ki küçük ihtimal sanırım:(( kesinlikle ilk staj yeraltı olmalıı efeeem bence(not:kömür tozu yutmadan,fabrika stajına geçmekkkk caiz deilll!!!:))
26 Şubat 2007 23:24
ece m.
Dışişleri bakanlığı hem kariyer açısından hem de işler nasıl yürüyor, bürokrasi,hiyerarşi ne durumda görebilmek açısından güzel bir staj olurdu. Amaa nasıııııll???
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3073
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.