ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > iş-kariyer > staj yaptığınız ya da yapmak istediğiniz yerler

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

like.no.other
like.no.other
evet arkadaşlar biraz da iş hayatından konuşalım...
22 Mart 2006 16:37   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
walla istanbulda bi yer war ordaa =)
22 Mart 2006 16:51   mesajın adresini al  

hardy
hardy
max-planck institute.
22 Mart 2006 17:01   mesajın adresini al  

pury
pury
calisan kazanir,elmasi kizarir!
22 Mart 2006 17:20   mesajın adresini al  

armin
armin
heh heh iş hayatı, vala ben kuyumcu olucam staj pek ilgimi çekmior:D neden buraya yazdıgımı da bilmiorum :D
22 Mart 2006 17:21   mesajın adresini al  

arrrrra
arrrrra
mercedes benz :)
22 Mart 2006 18:09   mesajın adresini al  

lillian
lillian
eczacıbası
22 Mart 2006 18:16   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
bu başlıkta herkes staj yaptığı yerleri yazdıktan sonra yorumlarsa daha güzel olur bence.. böylece başlığı okuyanlar bişeyler kazanır en azından boş boş şirket isimleri yazacağınıza bişeye yarasın di mi?

ben başlayarak örnek olayım:

DG Internet&İletişim (www.dg.com.tr)
-> burada web yazılımı, ASP, ASP .net & C# ile ilgili çalışmalar yaptım bir ay stajdan sonra da 4-5 ay part time çalıştım oldukça yararlı oldu.. ortam olarak da çok iyi ve rahat bir yerdi. hem genç, rahat hem de profesyonel bir firma

Siemens Business Services (www.sbs.com.tr)
-> Kartal'daki Siemens kampüsünde SBS'in operational services departmanında veritabanı sistemleri, SAP, ITIL gibi konularda bişeyler öğrenmeye çalıştım biraz da diğer insanların yaptığı şeyleri web ortamına taşıyan küçük projeler yaptım.. her sabah çok erken kalkıp kartal'a gitmek ve siemens kampüsündekilerin robot gibi oluşu dışında yararlı bir stajdı diyebiliriz.. mühendislik stajı yapan arkadaşlar kutu paketliyormuş valla

Gustav Hensel GmbH (www.hensel-electric.de)
-> bunu da yurtdışı stajı olarak yaptım, (sera'ya teşekkürler:) ) çok ağır bir iş yüküm olduğu söylenemez daha çok diğer insanların yaptığı işleri izleyip çeşitli bilgiler kapmak, almanca pratiği yapmak ve yabancı iş ortamını öğrenmek gibi şeyere yaradı denilebilir
22 Mart 2006 18:28   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
yani sadece fotokopi çektiyseniz de yazın da bi iş yapmak bişeyler öğrenmek isteyenler o firmayı tercih etmesin vs..
22 Mart 2006 18:32   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
veya tam tersi hiçbişey yapmadan staj zamanını geçirmek isteyenler için de bir kaynak olabilir doğru yeri bulmak için :)
22 Mart 2006 18:32   mesajın adresini al  

jülss..
jülss..
ben çok sağlam yerlerde staj yapmadım ama yaptığım tüm stajlar benim için çok faydalı oldu..

ilk stajımı interyatırım(ortaköy) da yaptım..
küçük bir yatırım şirketi olduğu için benimle çok ilgilendiler. ve yatırım alanında çok fazla bilgi edinmeme yardımcı oldular. fotokopi, getir-götür işlerini neredeyse hiç yapmadım ama devamlı oranın çalışanlarından yatırım hakkında bilgi edindim..

ikinci stajımı ulaştırma bakanlığı avrupa birliği koordinasyon başkanlığında yaptım.
benim bölümümle çok ilgisiz bir departman olmasına rağmen benim gelecekteki planlarım için çok iyi bir yol gösterici oldu diyebilirim. bu departmandakilerin hepsi çok iyi yetiştirmişler kendilerini..hepsi çok gençti ve çok donanımlılardı. aynı zamanda hepsi şu an doktora ve master yapıyorlar(bu bilgiyi diğer bakanlıkların bu departmanlarındaki kişilerin de öyle olduğunu anlatmak için yazdım). bu departmanda çalışanlar ab uzman yardımcısı ve her biri özel sınavla o departmana alınmışlar. staj süresince ab başkanlığında düzenlenen toplantılara( kaçak olarak:)) katıldım ve bu ab nin meşhur fonlarının ne gibi projelerde kullanıldığını, ab ye uyum yasalarının nasıl yapıldığını ve ab yolunda neler yapıldığını sadece ulaşım sektöründe de olsa görmüş oldum. ben ilgili olduğum için onlarda benimle çok ilgilendiler ve onlardan çok şey öğrendim ve gelecekteki planlarımın kafamda biraz daha oturdu diyebilirim. ama başka bir departmanda çalışsaydım sanırım boşa geçmiş 1 ay diyor olurdum şu an..
22 Mart 2006 18:47   mesajın adresini al  

cincine
cincine
benim hayalim pg'de staj yapmak, var mi pg'ci?
22 Mart 2006 21:22   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008