ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > uni'lere ait pek bilinmeyen sevdiğim detaylar
hos detay universite
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

tane® ©an
tane® ©an
Herkes okuduğu universitenin dışındaki universiteleri pek tanımaz aslında. Her okulun dışarıda fix bir imajı vardır. Mesela odtunun solculuğuyla, boğaziçinin manzarası,tarihi binaları,bilkent jigs imajı vardır dışarıda. Ki bu yaklaşımları doğru bulmasamda bende o universitelere ait bu imajlardan başka bi şi bilmem. Benim için Bilkent, okuduğumun blum binasının daha luks hali- işletmeyle aynı binada okuyorum- olan binalardan kurulu bi universite:) ama bir bilkentli için bilkentin tamamen farklı şeyler ifade ettiğinden eminim. Tıpkı odtunun benim kafamda son canlanan duşuncenin solculuk olması. Sonucta Bir yeri yaşanılır kılan şey, oraya ait olduğumuz duygusu veren detaylardır. işte ben de bu detayları paylaşmak amacıyla bu forumu acmayı uygun buldum:)
25 Ekim 2005 22:23   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
yeni kavgalar bu forumde cereyan edicek yani:)
25 Ekim 2005 22:26   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
biraz uzun oldu ama bazen kelimeler kifayetsiz kalıo napayım:) mesela ben, elektrikler kesildiğinde odtu yurtlarındaki bağırışmalardan ,karşılıklı yurtlara satşmalardan muthiş zevkk alıorum:) ozellikle de bizim yurdun tezahuratların 7 are you ready, kahrolsun sutyenler memelere ozgurluk, gibi hafif belatı ama zeka urunu sloganlar, kim ne derse dersin ben ABAZA yurdumu seviyorum, odtudeki en renkli yurt oldu için
25 Ekim 2005 22:26   mesajın adresini al  

vulcao
vulcao
Ya Boğaziçinin Çimi meşhur değil mi ?Odtü'den arkadaslar bir manzarayla biliniyosunuz dedi ?
ben yanlıs mı biliyorum ?
25 Ekim 2005 22:27   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
bizim okul daha dorusu bnm okuduğum kampüs boğaz manzarasıbdan daha iyi bi özelliğe sahip diil bence:)

tane® ©an
tane® ©an
odtudeki efsanelere bayılırım:)gerçek veya değil

tane® ©an
tane® ©an
genel olarak,:)artı bizim fizik cimleri kadar da meşhur diilmiş demek ki:)
25 Ekim 2005 22:28   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
yyurt geyiklerini es gecmem, genelde kadın-erkek ilişkilerinden başlar, kara delik veya tanrı-kader var mı yok muda sona eren enterasan geyiklerdir:)
25 Ekim 2005 22:29   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
ya işte tam bunu kastediom:) dış gorunuş ile gerçekde nolduğu arasındaki fark:)
25 Ekim 2005 22:30   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
nie?
25 Ekim 2005 22:32   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
bi de meşhur lab muhabbetleri var:) hocam surem dolmuş benim mi?yok babanın gibi:)
25 Ekim 2005 22:33   mesajın adresini al  

sramana
sramana
bilkentin yandan yemişi olan pek sevgili başkentimin sarışınları ve efemine delikanlıları.....bi de ben :P
25 Ekim 2005 22:33   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008