ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > hadi CiN hikayeleri anlatalım

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  15  16  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

dea tacita
dea tacita
bildiğiniz CiN hikayelerini ve sizi ne derece etkilediini anlatmak istermisiniz..
20 Mart 2006 13:42   mesajın adresini al  

morellonun tırnağı
morellonun tırnağı
Bu efsane, 80'li yıllarda dilden dile dolaşıyordu. Gazi Kız Öğrenci Yurdu'nda bir grup kız, eğlence olsun diye cin çağırmaya karar vermiş. Bi odaya toplanıp başlamışlar seansa. Cin çağırmadaki en önemli husus da, cini geri göndermekmiş. Kızlarımız cini çağırıp bi güzel eğlenmişler. Hatta dalga falan bile geçmişler, gülmekten yerlere yuvarlananlar olmuş.

İşleri bitince cini göndermek istemişler ama cin gitmiyomuş. Saatlerce uğraşmışlar. Sonunda cin gitmiş. En azından öyle sanmışlar. Gece yarısından sonra ise katlardan tuhaf tuhaf gürültüler gelmeye başlamış. O aralarda da bi sapık hadisesi yaşanmışmış yurtta. Cin olayını bilmeyen diğer kızlar korku içinde gürültüleri yurt idaresine haber vermiş. Gene sapık geldi sanılmış ve yurt didik didik aranmış ama bi'şey bulunamamış. Herkes tekrar odasına çekilmiş. Ancak o tuhaf gürültüler hala devam ediyomuş. Bu kez polis çağırılmış. Bütün kızlar dışarı çıkarılıp bi de polis didik didik etmiş yurdu. Ama yine nafile. Hiiiç bi'şey bulunamamış.

Bu esrarengiz gürültüler durmuyomuş. Cin çağıran kızlar, olayı kendi aralarında konuşurlarken birisi, "Yaa yoksa bizim cin mi gitmedi mi, o çıkarıyo olmasın bu gürültüleri?" demiş. Aynı cini tekrar çağırmaya karar vermişler. Evet, gerçekten de önceki cin kendisiyle alay edildiği için gitmemiş ve cini kim çağırdıysa ancak o ikna edip gönderebilirmiş. Cini çağıran grubun başındaki kız panik olmuş. Çok da iyi bilmezmiş bu işleri. Ertesi gün bilenlerden cinlerle ilgili bi'şeyler öğrenerek cini göndermeye çalışmış. Ama o gürültüler durmamış. Cinin gidip gitmediği tam anlaşılamamış. Ancak o günlerde Gazi Yurdu'nun üst katlarından atlayarak intihar eden kızın, işte bu kız olduğu söyleniyormuş.

yaa .....(efsanelr.com'dan)
20 Mart 2006 13:49   mesajın adresini al  

rock n roll
rock n roll
genelde gece yarisindan sonra ortam yapmak icin muhabet olsun diye anlatilir, kizlar harbiden tirsiyo ciddiye aldiklarinda...
20 Mart 2006 16:46   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
lise zamanında moda sahilde kayalıklarda gunesin altında içer çarpılırdık
20 Mart 2006 16:56   mesajın adresini al  

rock n roll
rock n roll
ama fazla ileri gitmeyin derim carpar falan cin nede olsa...cin geldigine dair gercek hikayeler var arkadaslarim anlattigi kadariyla ama ben hic rastlamadim...
20 Mart 2006 16:58   mesajın adresini al  

şeyma altunkaynak
şeyma altunkaynak
bizim arkadaşlar lisede fincanla bişeyler yapıyodu sonra o bööle geziyodu sıranın üstünde sonra eğer ortamda inanmayanlar felan varsa gelmiyomuş. bide şunu hiç anlamam getirmek için sure okurlar, benm bildiğim allahın adını andığın zaman gider
20 Mart 2006 17:21   mesajın adresini al  

penguen
penguen
niye cinlerde kotu we iyi cinler war allahın adını anarsan belkı iyi olan cinler gelir nedersın seyma
20 Mart 2006 17:39   mesajın adresini al  

şeyma altunkaynak
şeyma altunkaynak
onlar bide iyi ve kötü diye 2 ye mi ayrılıyomuş :D

benm bildiğim bi besmele ile ortamda bulunan cinleri kovarsın, o açıdan yani
20 Mart 2006 17:49   mesajın adresini al  

psycho
psycho
katılıyorum özer cidden gereksizler
20 Mart 2006 17:49   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
Ehehe bi kere bi evde arkadaşlarla eğleniyorduk. 2-3 gacı hadi cin çağırak dedi bizde hade diyerek onayladık. Arkadaşla bi göz kırpıştık. Herkes elini fincana koydu. Ben bi taraftan çekerken arkadaşta itiyordu benim istediğim yere. Kimse da çakmadı neyseki. Bi ton şey sıktık, çoğunlukla küfür yazdık. Hatunlar tırsarken biz eğlenmiştik =D
20 Mart 2006 17:53   mesajın adresini al  

samira
samira
o fincan olayını ben ve arkadaşım denedik oldu geröekten ama aklımızdan geçenler yazıldı farklı şeyler düşündüğümüzde saçma sapan ilerledi..sanırım bu sadece enerji ile ilgili..
20 Mart 2006 18:04   mesajın adresini al  

sln1907
sln1907
hadi
20 Mart 2006 18:22   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  15  16  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008