| |
demlik
|
Yaa uykuyu bu kadar seven bi insanın uykusunun ısrarla gelmemesi uyku denen arkadaşın benden nefret etmesi reva mı?
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
üstteki
|
Günaydın diyelim..Az önce gözümün önünde yatağımı topladılar, içim gitti..Durun ben daha uyumak istiyorum diycektim,demedim..
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
moriwandil
|
final dönemi olan uykuyla aramdaki imkansız aşk gibim bişi heralde.
günaydın :)
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
banshee
|
uykuyla çok iyi anlaşıyorum aman nazar değmesin. Uykum olmasa bile yatsam hemencecik gelir sayın uykum. Seviyorum ben seni uykucuğum...
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
abbas
|
Ayıptır söylemesi su içsem uykum gelir... Öyle de bağlıyız birbirimize.
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
joe_
|
uykuuuuuuuuuuuuuu bende istiyorum yaa. hatta dün gece 2 saat uyumuş bi insan olarak çok daha fazla uyumak istiyorum şimdi ama gel görkiii uyuyamıyorum:( insomnia mıoldum ne ?
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
abbas
|
İnsomnia öyle pat diye olunmaz :))) Annene söyle sallasın seni ayağında, şıp diye uyursun :)
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
joe_
|
benimki pat lıktan çıktı artık erdemcim :))) 4 senedir böleyim ben :) bide insomnia anın 2 çeşidi vardır senin dediğin sanırım klinik olanı. ama insaların bi gece once uyumayıp uyuması gereken zamanda uyuyamamasıda insomnia başka bi çeşit insomnia olarak nitelendirilir :))))
ahh ahhh annem olsada yanımda ayagında sallasaa walla :((((((((
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
abbas
|
Sn. Alaloğlu bu ufak brifinginiz için, tüm arkadaşlarım adına size şu uyku hapını armağan ediyorum :)
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
joe_
|
ehuehueheu teşekkür ediyorum :)))
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
c & k
|
valla baktım uyumuyorum (ben de uyuyamıorumu gectim) izmirime anacıgımın yanına geldim:P ya bi kere nasıl oluyo bilmiorum aştiyi gecip mesaya gelinceye kadaR uyumus oluyorum hayrett:D
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
rock n roll
|
uykusuz ve muziksiz bi hayat dusunemem...
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
sen ha!
beni ha!
seviyorsun ha!
atma güzelim atma
uykuyu seviyoruz dedikte
uyut demedik ya! ;p
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
uykuyu sevmeyen ölsün be, kücükken cok manyakmışım yaf, cizgifilm seyretcem die sabahın köründe kalkaelrdım, şimdi sınavlar için bile uykumu feda etmiom- iki final kaçırmışlığım var uyuyakalıp:D
|
|
~ 902 gün
|
|
| |
demlik
|
her uykusuz gece için buraya bi msj atiim ben yine olmadı yine uyuyamadım
|
|
~ 901 gün