gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Konu Dışı - Uykuya duyulan aşk(platonik)
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
demlik
demlik
Yaa uykuyu bu kadar seven bi insanın uykusunun ısrarla gelmemesi uyku denen arkadaşın benden nefret etmesi reva mı?

18 Mart 2006 07:07  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Günaydın diyelim..Az önce gözümün önünde yatağımı topladılar, içim gitti..Durun ben daha uyumak istiyorum diycektim,demedim..

18 Mart 2006 11:30  mesajın adresini al  
banshee
banshee
uykuyla çok iyi anlaşıyorum aman nazar değmesin. Uykum olmasa bile yatsam hemencecik gelir sayın uykum. Seviyorum ben seni uykucuğum...

18 Mart 2006 11:57  mesajın adresini al  
c & k
c & k
valla baktım uyumuyorum (ben de uyuyamıorumu gectim) izmirime anacıgımın yanına geldim:P ya bi kere nasıl oluyo bilmiorum aştiyi gecip mesaya gelinceye kadaR uyumus oluyorum hayrett:D

18 Mart 2006 16:24  mesajın adresini al  
rock n roll
rock n roll
uykusuz ve muziksiz bi hayat dusunemem...

18 Mart 2006 19:30  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
uykuyu sevmeyen ölsün be, kücükken cok manyakmışım yaf, cizgifilm seyretcem die sabahın köründe kalkaelrdım, şimdi sınavlar için bile uykumu feda etmiom- iki final kaçırmışlığım var uyuyakalıp:D

18 Mart 2006 20:17  mesajın adresini al  
demlik
demlik
her uykusuz gece için buraya bi msj atiim ben yine olmadı yine uyuyamadım

19 Mart 2006 07:08  mesajın adresini al  
dea tacita
dea tacita
uykusuz her gece (teoman ;) dinle ii gelir uykusuzken)

22 Mart 2006 20:08  mesajın adresini al  
cincine
cincine
her gece uyuyamamak, her sabah uyanamamak, ögleden sonra (kitap önünde, bilgisayar basinda, tv karsisinda, tramvayda, orda burda surda) uyuya kalmak, nedir cektigim senden uykuu :)

22 Mart 2006 21:26  mesajın adresini al  
demlik
demlik
bi çizik daha atalım uykusuz gecelerin hanesine

3 Nisan 2006 05:31  mesajın adresini al  
demlik
demlik
koskoca ortakantinde online bi tek ben kaldım uykuyu ortakantine tercih eden arkadaşları kınıyorum

3 Nisan 2006 05:36  mesajın adresini al  
armin
armin
Ben uykuya aşık değilim ama nedense beni çeken birşey var sanki böyle çok şeker beni herzaman yatağımda bekliyor, hatta nereye gitsem oraya geliyor peşimi hiç bırakmıyor ama çok da sessiz. Tatlı birşey...

1 Ağustos 2006 10:19  mesajın adresini al  
biyolokum
biyolokum
okadar çok seviyorum ki huzurum gibisinn bu sıralar pek ugramıosun ama olsun sen hep özlesin....

2 Ağustos 2006 14:34  mesajın adresini al  
vergognoso
vergognoso
uyku ööle birşey ki 13-15 saat beraber olsan hiç sıkmaz seni...
ööle birşey ki sanki... sanki.. eet eet buldum baldan tatlı gibi bişey :P

6 Ağustos 2006 14:22  mesajın adresini al  
ne alaaka
ne alaaka
valla çok seviyeli bi ilişkimiz olduğunu söleyemicem biraz düzensiz malesef.ayrıliim kurtuliim diom en zayıf anımda gelip gönlümü alıo kereta naapçaz bilmem:P

6 Ağustos 2006 20:36  mesajın adresini al  
bilal
bilal
walla sabah 6-7 arası gelir genelde geç saatlere kadar beraber takılırız genelde öğleden sonra üç dört.annemin ilişkimizi kıskanması sonucu gitmek zorunda kalır ama ben bilirimki her gün aynı saatte yine gelecek geri bir yıldır olduğu gibi.

8 Ağustos 2006 20:20  mesajın adresini al  
tbc
tbc
çok fena

19 Eylül 2006 00:01  mesajın adresini al  
biyolokum
biyolokum
aşıgınım yanında olamasam da...

19 Eylül 2006 00:11  mesajın adresini al  
fizban
fizban
benim aşkım platonik değil. uyku da beni seviyo ! yaklaşık 21 yıldır beraberim, özellikle hayatımın ilk birkaç yılında annemin beni uyandırmak için burnumu sıkmaktan başka bi metod bulamadığı söylentileri var.

şu an da 12 saat uyumamak için sebep bulamadığım zamanlarda aynı durum gerçekleşebiliyo doğrusu

19 Eylül 2006 00:24  mesajın adresini al  
fizban
fizban
bu arada ziya tümevarım ve tümegelim deseymişin yeterli olacakmış :)

19 Eylül 2006 00:25  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008