ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Yaa uykuyu bu kadar seven bi insanın uykusunun ısrarla gelmemesi uyku denen arkadaşın benden nefret etmesi reva mı?
18 Mart 2006 07:07
üstteki
Günaydın diyelim..Az önce gözümün önünde yatağımı topladılar, içim gitti..Durun ben daha uyumak istiyorum diycektim,demedim..
18 Mart 2006 11:30
banshee
uykuyla çok iyi anlaşıyorum aman nazar değmesin. Uykum olmasa bile yatsam hemencecik gelir sayın uykum. Seviyorum ben seni uykucuğum...
18 Mart 2006 11:57
c & k
valla baktım uyumuyorum (ben de uyuyamıorumu gectim) izmirime anacıgımın yanına geldim:P ya bi kere nasıl oluyo bilmiorum aştiyi gecip mesaya gelinceye kadaR uyumus oluyorum hayrett:D
uykuyu sevmeyen ölsün be, kücükken cok manyakmışım yaf, cizgifilm seyretcem die sabahın köründe kalkaelrdım, şimdi sınavlar için bile uykumu feda etmiom- iki final kaçırmışlığım var uyuyakalıp:D
18 Mart 2006 20:17
demlik
her uykusuz gece için buraya bi msj atiim ben yine olmadı yine uyuyamadım
19 Mart 2006 07:08
dea tacita
uykusuz her gece (teoman ;) dinle ii gelir uykusuzken)
22 Mart 2006 20:08
cincine
her gece uyuyamamak, her sabah uyanamamak, ögleden sonra (kitap önünde, bilgisayar basinda, tv karsisinda, tramvayda, orda burda surda) uyuya kalmak, nedir cektigim senden uykuu :)
22 Mart 2006 21:26
demlik
bi çizik daha atalım uykusuz gecelerin hanesine
3 Nisan 2006 05:31
demlik
koskoca ortakantinde online bi tek ben kaldım uykuyu ortakantine tercih eden arkadaşları kınıyorum
3 Nisan 2006 05:36
armin
Ben uykuya aşık değilim ama nedense beni çeken birşey var sanki böyle çok şeker beni herzaman yatağımda bekliyor, hatta nereye gitsem oraya geliyor peşimi hiç bırakmıyor ama çok da sessiz. Tatlı birşey...
1 Ağustos 2006 10:19
biyolokum
okadar çok seviyorum ki huzurum gibisinn bu sıralar pek ugramıosun ama olsun sen hep özlesin....
2 Ağustos 2006 14:34
vergognoso
uyku ööle birşey ki 13-15 saat beraber olsan hiç sıkmaz seni...
ööle birşey ki sanki... sanki.. eet eet buldum baldan tatlı gibi bişey :P
6 Ağustos 2006 14:22
ne alaaka
valla çok seviyeli bi ilişkimiz olduğunu söleyemicem biraz düzensiz malesef.ayrıliim kurtuliim diom en zayıf anımda gelip gönlümü alıo kereta naapçaz bilmem:P
6 Ağustos 2006 20:36
bilal
walla sabah 6-7 arası gelir genelde geç saatlere kadar beraber takılırız genelde öğleden sonra üç dört.annemin ilişkimizi kıskanması sonucu gitmek zorunda kalır ama ben bilirimki her gün aynı saatte yine gelecek geri bir yıldır olduğu gibi.
8 Ağustos 2006 20:20
tbc
çok fena
19 Eylül 2006 00:01
biyolokum
aşıgınım yanında olamasam da...
19 Eylül 2006 00:11
fizban
benim aşkım platonik değil. uyku da beni seviyo ! yaklaşık 21 yıldır beraberim, özellikle hayatımın ilk birkaç yılında annemin beni uyandırmak için burnumu sıkmaktan başka bi metod bulamadığı söylentileri var.
şu an da 12 saat uyumamak için sebep bulamadığım zamanlarda aynı durum gerçekleşebiliyo doğrusu
19 Eylül 2006 00:24
fizban
bu arada ziya tümevarım ve tümegelim deseymişin yeterli olacakmış :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3031
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!