ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > Erkekte ve kizlarda karizmayı cizen durumlar?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

abbas
abbas
Karizma çizen değil de, aklıma geldi hoşlandığın kişiyle arkadaş muhabbeti yapmak, onun yazdığı insanları dinleyip, çaktırmıycan ya-karizmayı çizmemek için- yorum yapmak
18 Mart 2006 02:53   mesajın adresini al  

1914
1914
yağmur yağıcak diye evden şemsiye le çıkarsın okula gittiğinde güneş açar,o şemsiyeyi nereme sokayım diye düşünürsün ama bu zaman zarfında karizma diye bişey kalmaz tabi

not=izmirde çok rastlanan şeydir,hava bi açar bi kapar...
18 Mart 2006 03:13   mesajın adresini al  

abbas
abbas
hahahahahaha, istanbulda da öyledir, zaten bi laf vardır; istanbulun havasıyla kızına güven olmaz diye... Ben hiç unutmam o zaman dersler sabahın köründeydi evden bi çıktım örgülü boğazlı kazakla mal gibi, öğle saatlerinde hava oldu sana artı 10-15 derece astranot gibi kaldım milletin arasında :)
18 Mart 2006 03:17   mesajın adresini al  

1914
1914
erdem birde abi kimseye laf anlatamazsın sabah hava böledi ondan ben ... sadece bakanlar bi tebessüm ediyo karizmada gidiyo
ehehh
18 Mart 2006 03:20   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
Sahnede folklor oynarken pantolonun dusmesi ve kulodunun gorunmesi :)
18 Mart 2006 05:16   mesajın adresini al  

başak
başak
doğum gününde arkadaşların sahnedeki gay solistten senin için şarkı ister....ne bilsinler onlar alışmış adına, adama "başak için şarkı istioz doum günü bugn" die baırırlar...hem de seni göstere göstere...sora solist amcateyze başşşşşaak die telaffuz etmekten pek bi hoşlanır adını...öle bikaç saat sürer gider espri..
tuvalete giderken tanımadıın insanlar seni durdurup başşak doum günn kutlu olsn hoh hohohoh fln der
karizma çizilir heralde ya..ne bilim
:)
18 Mart 2006 12:25   mesajın adresini al  

paranoid android
paranoid android
adının burcu ve burcunun kova olması..

bi de dil sürçmeleri ki bu konuda detaya girmiyorum :)
18 Mart 2006 12:28   mesajın adresini al  

efem
efem
ne alaka diyebilirsiniz ama (ufakkene) annenin babanın yakın çevrenizde olması...

misal dersaneye arabayla bırakmaları...

18 Mart 2006 13:48   mesajın adresini al  

neonal
neonal
Milletin önünde taksiden kafayı çıkartıp kusmak
18 Mart 2006 13:59   mesajın adresini al  

dea tacita
dea tacita
evet bencee düşünsene kızın teki saçına postij takıo (ek saç yani bilmeyenler varsa ) erkek arkının yanındayken biri şakasına saçını bi çekio saç kafandan fırlayıverio ehueheh rezil bi durum şahsen ben saçlarıma postij takıorum bazen ama hiç başıma gelmedi umarım da gelmez =))

laaaan zeçküüün benim postij sana çok yakışmıştı laan ehuheeeh
18 Mart 2006 15:24   mesajın adresini al  

dea tacita
dea tacita
bide şöle bşi var mesela arkadaşımın başına geldi benm ark x dielim
x bi çocuktan hoşlanıomuş
x , salak kasıntı çocukla yürürken çocuk kendini övüp duruomuş işte yok ben böleyim her kız bana ulaşamaz seninle yolda yürüdüğüme şükret gibi aptalca kendini beğenmeler .... sonraaa çocuk bööle konuşarak yürürken önündeki inşaat çukuruna düşmüş hehehehe =))))
sonra x durup demişki sen istesende ben senle olmam zaten salak demiş gitmiş vuvvvvvvvv çok rezil bi durum yahu... :)
18 Mart 2006 15:27   mesajın adresini al  

*€nch@ntress*
*€nch@ntress*
Yazlık Topuklu ayakkabının ayağından çıkıp yolda kalması hemde kampüs içinde !!! iiirençti çoooook utandım =((
18 Mart 2006 15:38   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008