| |
rock n roll
|
cok klasik olucak ama sizin sahit oldugunuz karizmayi cizen durumlar neler acaba :)
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
abbas
|
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
copypaste©
|
karizmayı çizer mi bilmiorm ama bi insanın ayağını yere sürterek yürümesi ve o iğrenç fışşş fışırr sesinni çıkması o insanın bu davranışından vazgeçene kadar karızma olamayacağını gösterir;)
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
abbas
|
Kopya çekerken yakalanmak
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
salihzeki
|
biri tarafından gambazlanmak !
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
copypaste©
|
gülerken burundan zümük fışkırımı..:p
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
\,,/bigdéwil
|
yaninda kız warken baska bi kizi keserken yakalanmaq :)
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
salihzeki
|
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
salihzeki
|
puhahahahaha erdem hiç gülceğim yokdu be abi kalkıp gitmek demişsin ya ;))
hesap ödeneceği zaman cüzdanımı evde unutmuşum lafı . . .
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
rock n roll
|
heralde karsindakini sarhos etmeye calisirken kendin sarhos olmakta karizmayi cizer :)
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
rock n roll
|
+1 :)
Bi de yaptığın espriye kendin gülmek vardır, zaten o saatten sonra, kalkıp gitmek en iyisi olur :)
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
salihzeki
|
karşı cinsin kendisinden hoşlandığı sanıp teklif edince acı gerçeği öğrenme anı ! ! !
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
abbas
|
Karizma çizen değil de, aklıma geldi hoşlandığın kişiyle arkadaş muhabbeti yapmak, onun yazdığı insanları dinleyip, çaktırmıycan ya-karizmayı çizmemek için- yorum yapmak
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
salihzeki
|
yağmur yağıcak diye evden şemsiye le çıkarsın okula gittiğinde güneş açar,o şemsiyeyi nereme sokayım diye düşünürsün ama bu zaman zarfında karizma diye bişey kalmaz tabi
not=izmirde çok rastlanan şeydir,hava bi açar bi kapar...
|
|
~ 895 gün
|
|
| |
abbas
|
hahahahahaha, istanbulda da öyledir, zaten bi laf vardır; istanbulun havasıyla kızına güven olmaz diye... Ben hiç unutmam o zaman dersler sabahın köründeydi evden bi çıktım örgülü boğazlı kazakla mal gibi, öğle saatlerinde hava oldu sana artı 10-15 derece astranot gibi kaldım milletin arasında :)
|
|
~ 895 gün
|
|
| |