ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > BILLY ZANE "Kurtlar Vadisi Notlarından"

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 4

_kundera_
_kundera_
Kurtlar vadisi ırakta filminin kötü amerikalısı Billy Zane nin bir röportajını 32. günde izleme fırsatı buldum, filmi ısrarla izlemememe ramen bu röpörtaj bende filmi izlemeye yönelik bir istek uyandırdı. Şunu söyledi aslında belkide o kadar önemli gelmeyecek çoğunuza ama dediki; "oradaki şeyh ile leylanın konuşmasından çok etkilendiğini söyledi ve o konuşma islam hakkındaki bazı görüşlerini değiştirmişti", kurtlar vadisine hep şiddet ögelerini ortalıkta çok sayıda olan kafası karışık gençliği yanlış yönlendiren bir kurgu olarak bakmıştım; ama yanlışlıkla ama bilerek artık bazı yerlerde de doğru bilgiler verdiğini düşünmeye başladım. Acaba sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim.
17 Mart 2006 01:44   mesajın adresini al  

aleeea
aleeea
vatan millet savunma bilinci verilio filmde..İslamın dünyadaki kötü kimliğini değiştirecek şeyler yaani gerçek islam gösterilio bence bunlar çok önemli ...1 türk 1 dünyaya bedel boşa dememişler...aslan polat =)
17 Mart 2006 01:54   mesajın adresini al  

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
fırat acıkcası sadece fılm hakkındamı yoksa dızı hakkında da mı bu dusuncedesın bılemedım ama sanırım dızı hakkında da aynı seyı dusunuosun.. bende senın gıbı "bu ne yaw, o onla catısıo, o ona saldırıo" dıe dusunuodum bır zamanlar, zaten dızınınde ılk 50 bolumunu ızlememıstım ama bır sure sonra muptelası oldum ki aslında siddet siddet diye azanlar medya mensupları. tmm dızının ılk bolumlerınde sıddet cok ve bazen de gereksız kullanılıo ama sonradan dızının boyutu da seklı de degısıo bence. ve sureklı ızlersen yanlıslıkla olmamakla bırlıkte mutlaka bısıler verdıgını gorursun ha bunları doru yada yanlıs yorumlamak, takdır etmek yada hor gormek sana kalmıs. fılme gelınce bence gusel bı fılmdı, ınsanların dızıden sora baska beklentılerı oldu veya sadece fılm olarak ızledıler orası ayrı ama bence ıraktakı cok karısık ortamı bır nebze olsun vermeye calısmıslar ve islam konusunda gusel seyler gosterdıgı kesin. bu arada ufuk nasıl okudun da islam=millet anlayısını cıkardn ordan ben anlamadım.( bu arada kullandıgın sozcuk de islamdan gelıo orasıda gusel bı ironi olmus tebrik ediorum :) ) ben türkiye'de sayıları cok oldugundan olsa gerek, islamdan bahseden, herkezi aynı kefeye koyup yobazlıkla suclardım..kendim acısından bakarsan inancım var ama dinin gerekliliklerini yerine getirmiorum. ancak genede eger gercekten laik bi anlayıs getirilebilinirse herkesin kendi dinini yasaması kadar gusel bısı yok bence,bu islama da cumhuriyete de uyar ayrıca. ve fılmde de alinin dedigi gibi gusel islenmiş bu ögeler...
17 Mart 2006 11:47   mesajın adresini al  

cha
cha
gerçi billy zane para yönünden memnun edilmiş.. görüşlerinde onun da etkisi olabilir.
 1   18 Mart 2006 12:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 4

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008