ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
film gecelerine genellikle kimler gelio?
3kampüsün öğrencilerinin buluştuğu nokta bahçeşehir film geceleri bu hafta film türü ne?
16 Mart 2006 20:10
\,,/bigdéwil
www.bukafes.com gisemcim :) Bahcesehir Uni Kisa film sinema kulubu
16 Mart 2006 20:11
üstteki
Bu siteye de üye olan arkadaş tam yetkilidir bu konu hakkında, Özer Karakuş olmakta kendileri, onunla irtibata geçebilirsiniz..
16 Mart 2006 20:13
üstteki
Açıklamaya teknik kokuyo = ) Özer kapmışsın işi,aferim..
16 Mart 2006 20:57
armin
özercim valla ellerine saglık süper site hazırlamışın, ahmet in baskısı olmasa sen hayatta yapmazdın o siteyi hiç itiraz etme ama
16 Mart 2006 21:34
emiracle
bir bahçeşehir üni. sinema-tv mezunu olarak yaptığınız bu sinema günleri ile gurur duydum, başarılarınızın devamını dilerim.
16 Mart 2006 22:26
emiracle
yeni filmler gösterdiğinize göre divx gösteriyorsunuz heralde değil mi?
16 Mart 2006 22:29
moviebiker
abi divx göstermeniz sorun yaratmıyor mu?yasal açıdan?
16 Mart 2006 22:53
moviebiker
aa süper o zaman.bende böyle bişey yapmak istemiştim ama yasal olarak müsade edilmiyor demişlerdi.araştırmak lazım...
17 Mart 2006 00:24
moviebiker
neden abi?
17 Mart 2006 00:37
moviebiker
alla alla.abi ben film göstermek istesem 35 mm kopyalarını nerden bulucam ya :( çok kıllandım bak şimdi.ehehe.neyse ya.göstermeyiveririz olur biter. :D
17 Mart 2006 00:48
üstteki
Görmedik duymadık bilmiyoruz üçlemesi devreye giriyor bu noktada = )
17 Mart 2006 01:42
emiracle
özer seninle aynı şeyi söylediğimi düşünüyordum :)
22 Mart 2006 01:53
kretzsche
bu film gösterimlerine de bi gidemedim özellikle damla yolaç hanımı desteklemek için gitmek istiyordum olmadı hehe
22 Mart 2006 10:16
armin
2006/2007 döneminde Baçeşehir'deki kampüsümüzün taşınmasıyla beraber Beşiktaş'taki film gösterimlerimize Bahçeşehür Üniversitesi ve diğer üniversitelerdeki arkadaşlarımızı bekliyoruz.
Bahçeşehir Üniversitesi Kısafilm ve Sinema Kulübü
22 Temmuz 2006 14:25
ufoozgur
holey ulan demek istiyorum. hatta arşivimi paylaşmak istiyorum sayın seyirciler!
24 Temmuz 2006 12:34
boomerang ¹³
en nihayetinde bahçeşehir'in g*tünde patlamışdır..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3019
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!