| |
kretzsche
|
Uzun zamandır beklediğim albümlerden birisi, ayın 18'inde çıktı, iyice sindirmeden bişeyler yazmak istememiştim. Bikaç gündür kulağımda artık yazabilirim heralde bişeyler.
Öncelikle grubu tanımayanlar için melodik ve tertemiz bir pop punk grubu olduğunu söyleyebiliriz. Pesimist sözler fakat yüksek tempolu iç açan şarkılar :)
Grup reggae'ye yakın soundlarını artırmış, bu benim için güzel oldu, fakat şarkılardaki heyecan biraz düşmüş. Çok iyi hitler bulamadım, sadece "Kiss me, Kill me" dilime çok dolandı diyebilirim, gerçekten "hit" bir parça olmuş. "Photographs" da güzel.. Açılış parçası da fena değil.. Bunlardan başka bir iki şarkı daha iyi gibiydi, eski albümlerine göre daha vasat olmuş diyebiliriz..
Bu başlangıç olsun bakalım bikaç hafta sonra ne düşünücem albüm hakkında, kendim de görürüm farkı
|
|
~ 1046 gün
|
|
| |
kretzsche
|
şimdi buraya kimse bişey yazmıycak, bari kiss me kill me'yi indirin dinleyin de hoşunuza gitti mi yazın..
|
|
~ 1046 gün
|
|
| |
emiracle
|
mastürbasyon mu yapıyorsun olm böyle başlıklar açarak?
|
|
~ 1046 gün
|
|
| |
kretzsche
|
ahah ne alaka lan .. ayda yılda bir yeni albüm indirdim hevesliyim :) daha dur sana da yolluycam şarkıyı güzel baya
|
|
~ 1046 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
|
|
~ 1046 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
vadi tavsiyelerinle şimdi dinlemiş bulunuyorum ; tek kelimeyle berbat bence kusura bakma ama:)
|
|
~ 1046 gün
|
|
| |
kretzsche
|
ahaha bikaç kere dinle abi sen ne tür şeyler seviyosun bilmiyorum ama biraz toleranslı ol, hatta kulaklıkla dinle bi de öyle daha güzel :)
|
|
~ 1046 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
|
|
~ 1046 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
olmaz ama kulaklıkla dinlemek hile sayılır. Öle yapınca şarkılar insana olduğundan daha çarpıcı geliyo
|
|
~ 1046 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
kulaklıkla da olmuyo ya hertürlü kötü :)
|
|
~ 1046 gün
|
|
| |
cointreau
|
|
|
~ 1046 gün
|
|
| |
kretzsche
|
şarkılar kulaklıkla dinleyince daha çarpıcı gelmiyor, aslında kulaklıkla dinlemeyince olduğundan daha az çarpıcı geliyor. kulaklıkla enstrümanları efektleri vs. daha ayrıntılı ve daha iyi hissedebilirsin
|
|
~ 1045 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
tabi canım kulaklıkla şarkıyı asıl olduğu gibi dinlersin aynen ii bi tesisatta yükseksesle dinlemek gibi.
|
|
~ 1045 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
aynen kill me kiss me ' de olmadığı gibi buarada :))
|
|
~ 1045 gün
|
|
| |
emiracle
|
|
|
~ 1044 gün
|