| |
salihzeki
|
-izmir hakkında birşeyler yazmanızı istiyorum.
-ben üç yıl önce geldim buraya ve izmiri çok seviyorum evim gibi iyisiyle kötüsüyle daha çok uzun zaman kalıcam sanırım burada.
-alsancak ve kordana bayılıyorum ama havasından illalah ettm bi açar bi kapar ;)
|
|
~ 898 gün
|
|
| |
$
|
|
|
~ 898 gün
|
|
| |
palali
|
bir kez gittim sadece ondada sadece 2 gün kalabildim tek gezebildiğim yer izmir fuarı. şansıma moğolları canlı dinleyebilmiştim :) bakalım yaza tekrar gidicem yedek subay sınavları için bu sefer çok gezmeyi düşünüyorum.
|
|
~ 898 gün
|
|
| |
aleeea
|
bende bu sene geldim İzmir e güsel bi şehir ama havası deli edio beni..
|
|
~ 898 gün
|
|
| |
cabin cross
|
ankara da iyidir ya kötülemeyin :) bozkır dır etrafında bişey yoktur ama genede iyidir
|
|
~ 898 gün
|
|
| |
serkan a.k.a deja`vu
|
kesinlikle yaşanması gereken şehir... paran olucak orda hayatını gecırıceksın(ozellıkle de emeklı oldugunu dusundugun zaman) tmm mesela eglenmek ıcın bence ıstanbul ama yasamak ıcın kesınlıkle ızmır(her ne kadar Karşıyakalı olsam da) bu arada ankaranın neresını iyileyebiliriz bilmiorum...bi izmirli ıcın en berbat ortam herhalde :)
|
|
~ 898 gün
|
|
| |
salihzeki
|
vala merve kızını pek bilmyrm ama havası çok kötü bigünde hava elli kere açıp kapıyo ne giyceğmizi şaşırıyoruz vala,bu arda ing sınavn nasıl geçdi ;)
|
|
~ 898 gün
|
|
| |
sinemmm
|
aslen diyarbakırlıyım.5 yaşımdan beridir izmirde yaşıyorum.izmiri acaip seviyorum.başka yeleri görmeyi çok istemişimdir.ancak asla izmir-karşıyaka dışında yaşayamam.
böyle nasıl desem ya,kıpır kıpır bi şehir işte.
|
|
~ 898 gün
|
|
| |
samira
|
talı..sevimli..hem sakin hem eğlenceli..kolay..huzurlu..seviyorum izmiri bi amasra bi izmir asla vazgeçemem..
|
|
~ 898 gün
|
|
| |
hangover
|
izmir'in havası da güzeldir, ankaraya gelince anlar insan degerini. hele yazın da yazlıklara kaçabiliyosan 4 mevsim yaşanacak şehirdir. Kızına gelince, izmirdeyken degerini bilmek gerekir. Bide izmirin tatil köyü görünümü vardır ki hiç bir yerde yok gibi. Karşıyakada yürüyenden çok patenli ve bisikletli genç olması, sahilde her türlü sporu yapan, müzik seti getirip hip hop yapan geçler...İzmir ayrı bi yer..Ankara gibi gri deil..klimalı otobüsler de gelmiş oooh!!
|
|
~ 897 gün
|
|
| |
hangover
|
izmir = yarın akşam gideceim için dehşet verici şekilde mutlu oldugum şehir!! 20 yılımı geçirdiim ve kalan yıllarımı geçirmek istedigim şehir..
|
|
~ 897 gün
|
|
| |
sarimsak
|
izmirli kızlar uyanınca ne yapar?
(giyinip evlerine giderler)
(not: ben de izmirliyim kızmayın :)
|
|
~ 897 gün
|
|
| |
hangover
|
ben de bi tv gafını anlatiim o zaman:
satanist bi gençle yerel bi tv de röportaj;
-ayinlerinizde bakire kız kurban ettiginiz söyleniyo
-yok be abi izmirde bakire kız ne arar?
ben de izmirliyim ve izmirimin kızları incidir, elmastır safirdir bilimum degerli taştır, latife olsun diye yazdım...: )
|
|
~ 897 gün
|
|
| |
başak
|
altın güneş orda sırmalar saçar :)
izmirim de izmirim yok ötesi...havasından nie bu kdr dertlisiniz daha güzel havası olan başka bi şehir var mıdır ki bu ülkede..yohtir..özlenir izmir...
eet kızları da incidir elmastır vs :P
|
|
~ 896 gün
|
|
| |
damla
|
izmirlileri hiç sevmem...
|
|