ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
yaws arkadaşlar bizim kampüs iice liseye döndü kantinde sigara içmek yasak kızın teki pasif içicilikten hastalanıp doktora gitmiş raporuda dekanlığa kadar götürmüş vee kantinde sigara yasak ulan kız her kimsen okulda 2 dene kantin var git sigara içilmeyen kantine ne die 3 kuruşluk zevkimizin içine ettin ne yapsak kendimize özel bi bölüm yaptırabiliriz bide başımıza 2 tane çoban diktiler adamlar bizi gözetliiip duruo hee bide yeni bi yasak daha geldi o da şu:kantinde öpüşmek yasak =D ehue..
15 Mart 2006 22:20
kretzsche
ikincisi ciddi mi?
15 Mart 2006 22:37
bonaventure
eee özel okul. parayı nereye süreceğini şaşırıyor. gidiyo adam tutuyo öpüşenleri ayırsın diye. bizim okul daha binayı ısıtamıyo. kaldı ki isteyen istediğini öpebiliyo;) kısıtlama yok yani. yeter ki öpmek iste;))
15 Mart 2006 22:38
kretzsche
ÖZSÜT denen öküz mekana gitmiştim bi kere de duvarda resim vardı öpüşen iki çocuk üstüne çarpı koymuş hayvanlar..
sigara yasağı konusunda da hmmmm evet bi bölüm olabilir içenler içmeyenler falan..
teşekkür ederiz oğuz bey o yüksek forum tecrübelerinizden dolayı üstün tecrübe ödülünü hak etmiş bulunmaktasınız en yakın zamanda size ulaştırılacaktır...
16 Mart 2006 18:37
\,,/bigdéwil
a.q mecidiyekoyunde geri kalaninda :( sigarasiz kantin mi olur a.q??
19 Mart 2006 23:35
rock n roll
valla liseden betermis be, lisede bile veletler opusup sigara iciyolar,
seckine katiliyorum a.q ole kantinin :)
19 Mart 2006 23:52
rock n roll
ehuehu hihi:))
20 Mart 2006 00:06
sod
kesin çözümlerden bir kaçı sadece mecidiyeköy için değil YÖNETİM DUY BENİM KARGA SESİMİ. hehehehehehehehe
çözüm 1) okul herkesin koluna bir nikotin bandı taksın çözüm 2) sigara içenle ayrı kutu kadar 10 metrekareden küçük bir oda çözüm 3) sigara içene 5. sınıf muamelesi çözüm 4) sigara içeni okuldan atmak çözüm 5) sigara içenin ağzına biber sürmek, kesmeyenin ağzına kızgın demir sokmak çözüm 6) sigara içenlerin ders notlarını düşürmek çözüm 7) sigara içenleri ....
diyee giden bir çözüm listesi işte :D hehehehehehehehehehehehe
dikkat bu mesaj geyik içerikli mesajlar içerir. Ciddiye alın yoksa bu mesaj kendini 10 saniye içinde yok edecek ... :D hehehehehehehehehe
20 Mart 2006 00:39
melayikhe
loca olayı olmasda deri koltuklu,2 kantin kampüse çözüm olur.içen içmeyen kendini bilir,özgr iradesyle kantinini seçer.şikayete gerek kalmaz.bahcesehrde yok öle bişii hepimiz içioruz içenlerle..öpşme yasağı abartı olmuş..ama bi yandan yönetm bu kadar ciddi bi karar alma gereği hissediyosa belkide siz olayı abartmışsınzdr gerçekten.. aşk yuvası için 3. b ikantin isteğinde bulunmak da bi çözüm olabilir tabi..fatihe danışalım:D
20 Mart 2006 01:12
sod
no sex, no cigars, no problem alın size çözüm... :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2997
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!