gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Bahçeşehir Üniversitesi - mecidiyeköy kampüsünde sigara sorunu noolcak?
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 15
 Yazar: Mesaj:
dea tacita
dea tacita
yaws arkadaşlar bizim kampüs iice liseye döndü kantinde sigara içmek yasak kızın teki pasif içicilikten hastalanıp doktora gitmiş raporuda dekanlığa kadar götürmüş vee kantinde sigara yasak ulan kız her kimsen okulda 2 dene kantin var git sigara içilmeyen kantine ne die 3 kuruşluk zevkimizin içine ettin ne yapsak kendimize özel bi bölüm yaptırabiliriz bide başımıza 2 tane çoban diktiler adamlar bizi gözetliiip duruo hee bide yeni bi yasak daha geldi o da şu:kantinde öpüşmek yasak =D ehue..

15 Mart 2006 22:20  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
ikincisi ciddi mi?

15 Mart 2006 22:37  mesajın adresini al  
bonaventure
bonaventure
eee özel okul. parayı nereye süreceğini şaşırıyor. gidiyo adam tutuyo öpüşenleri ayırsın diye. bizim okul daha binayı ısıtamıyo. kaldı ki isteyen istediğini öpebiliyo;) kısıtlama yok yani. yeter ki öpmek iste;))

15 Mart 2006 22:38  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
ÖZSÜT denen öküz mekana gitmiştim bi kere de duvarda resim vardı öpüşen iki çocuk üstüne çarpı koymuş hayvanlar..

sigara yasağı konusunda da hmmmm evet bi bölüm olabilir içenler içmeyenler falan..

15 Mart 2006 22:38  mesajın adresini al  
\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
hay yasaklayan zihniyetin ta a.... bu nedir abi?

15 Mart 2006 22:45  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
dert etmeyin nasılsa meci diye köy yok :D

16 Mart 2006 12:34  mesajın adresini al  
dea tacita
dea tacita
teşekkür ederiz oğuz bey o yüksek forum tecrübelerinizden dolayı üstün tecrübe ödülünü hak etmiş bulunmaktasınız en yakın zamanda size ulaştırılacaktır...

16 Mart 2006 18:37  mesajın adresini al  
\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
a.q mecidiyekoyunde geri kalaninda :( sigarasiz kantin mi olur a.q??

19 Mart 2006 23:35  mesajın adresini al  
rock n roll
rock n roll
valla liseden betermis be, lisede bile veletler opusup sigara iciyolar,
seckine katiliyorum a.q ole kantinin :)

19 Mart 2006 23:52  mesajın adresini al  
rock n roll
rock n roll
ehuehu hihi:))

20 Mart 2006 00:06  mesajın adresini al  
sod
sod
kesin çözümlerden bir kaçı sadece mecidiyeköy için değil YÖNETİM DUY BENİM KARGA SESİMİ. hehehehehehehehe

çözüm 1) okul herkesin koluna bir nikotin bandı taksın
çözüm 2) sigara içenle ayrı kutu kadar 10 metrekareden küçük bir oda
çözüm 3) sigara içene 5. sınıf muamelesi
çözüm 4) sigara içeni okuldan atmak
çözüm 5) sigara içenin ağzına biber sürmek, kesmeyenin ağzına kızgın demir sokmak
çözüm 6) sigara içenlerin ders notlarını düşürmek
çözüm 7) sigara içenleri ....

diyee giden bir çözüm listesi işte :D hehehehehehehehehehehehe

dikkat bu mesaj geyik içerikli mesajlar içerir. Ciddiye alın yoksa bu mesaj kendini 10 saniye içinde yok edecek ... :D hehehehehehehehehe

20 Mart 2006 00:39  mesajın adresini al  
melayikhe
melayikhe
loca olayı olmasda deri koltuklu,2 kantin kampüse çözüm olur.içen içmeyen kendini bilir,özgr iradesyle kantinini seçer.şikayete gerek kalmaz.bahcesehrde yok öle bişii hepimiz içioruz içenlerle..öpşme yasağı abartı olmuş..ama bi yandan yönetm bu kadar ciddi bi karar alma gereği hissediyosa belkide siz olayı abartmışsınzdr gerçekten.. aşk yuvası için 3. b ikantin isteğinde bulunmak da bi çözüm olabilir tabi..fatihe danışalım:D

20 Mart 2006 01:12  mesajın adresini al  
sod
sod
no sex, no cigars, no problem alın size çözüm... :D

20 Mart 2006 14:43  mesajın adresini al  
fransua
fransua
bizim zamanimizda kantinde sigara icmeyeni dovuyorlardi simdi ayrildik mekandan amerikalardayiz sigarayi yasaklamislar ben olucaktim orda ah inadina malbos.Yasaklar cignenmek icindir unutmayin sakin.selametle :)

25 Mart 2006 03:23  mesajın adresini al  
dea tacita
dea tacita
he vede altuu sen gel nolursa olsun yakarız senin şerefine birer sigara ;)

25 Mart 2006 18:25  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 15
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008