| |
ece
|
Odtululer;
Odtulu Aslanlar 22 Mart sabahi Ankara`dan yola cikarak, Ali Sami Yen`de Fenerbahce macini izlemeye gidecek. Bu organizasyonun bir parcasi olmak isterseniz bana msj atabilirsiniz...
Sereftir Seni Sevmek
Seninle Aglayip Gulmek
Galatasaray Sevgisi
Surecek Sonsuza Dek!..
|
|
~ 911 gün
|
|
| |
comandante
|
İster odtululer ister oxfordlular gitsin sami yende 6alatasaray'ı gömüp yarı finale çıkacağız ayrıca 23 Nisan'da Kadıköy'e de bekleriz geçen seneki gibi 6S'yi yenip şampiyon olacağız Misafirimiz olun
|
|
~ 911 gün
|
|
| |
palali
|
türkiye kupasında yarıfinal f5 için başarıdır. e nede olsa f5'in türkiye kupasını aldığını gören kimse yok dimi aramızda :D
|
|
~ 911 gün
|
|
| |
ece
|
hayirrr artik yeter surekli forumda boyle tatli tatli baslayip sonra kavgaya donuyo bu olaylar lutfen bunu GS FB tartismasina dondurmeyelim.. walla gelemicem hic hakkaten.. ben yalnizca bi organizasyon duyurusu yaptim, isteyen kapissin buyrun....
|
|
~ 911 gün
|
|
| |
abbas
|
Gelin gelin, bi boğaz havası alın, iyi olur :)
|
|
~ 911 gün
|
|
| |
palali
|
iyide kavga etmiyouzki ece. atışacağız tabiki bu işin tadı burda. ha kendini bilmezler çıkıp maksadını aşan cümleler kullanırsa tepki verilir ama tabiki inceden laf sokmalar olacak, düyanın heryerinde var bu ve bence işin güzelliğide burda.
|
|
~ 911 gün
|
|
| |
ece
|
ya iyi de bak her seferinde boyle oluyo. once atisio millet eglenio falan. sonra bi tane cikinti geliyo kufur yaziyo gidiyo haydaa ortalik birbirine giriyo. ben kufur etmek de kufur duymak da istemiyorum o yuzden bu tartismanin disinda kalmayi tercih edicem.. ama dedigim gibi isteyen kapissin zaten..
|
|
~ 911 gün
|
|
| |
comandante
|
Hayır tabii ki seviye atışmadan öteye gidemez gitmemeli biz fenerbahcelilere küfür ve hakaret yakışmaz ama 6alatasaraylılara bi şey diyemem onlar kendi futbolcularına bile küfür ediyo ayıp walla çok ayıp
|
|
~ 911 gün
|
|
| |
ultras_itu
|
itülüaslanlar olarak bekliyoruzzz...
|
|
~ 911 gün
|
|
| |
ece
|
geliyoruz itulu renkdaslarimizla kolkola destege :)
|
|
~ 909 gün
|
|
| |
onroktr
|
22 Mart ta tabiki Ali Sami Yen'deyiz. Sadece galatasaraylı arkadaşlarımız değil tanıdığım tüm beşiktaşlılarda ve diğer anadolu takımları da galatasarayı destekliyor. ezikbahçe dikkat et galatasaray ruhu kasıp kavuracak...
|
|
~ 908 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
ppeki ODTÜlü Aslanlar bu hafta nerde olcak? bölle toplaşılıp maçın izlencei biyer varmıı bende gelcem:)
|
|
~ 871 gün
|
|
| |