ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  bahçeşehir üniversitesi  EENG2009 ve CSE2601

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

j.admin
j.admin
ya bu iki derste nedir çektiğimz işkence anlamadım..ya birileri ben otoriteyim diye bize abuk subuk laflar ediyolar..yok efendin deney raporumuzun kapağı olacakmış 3-4 sayfadan oluşacakmış..oldu ciltleyip kapakta yapalım staj defteri gibi..sanki bide okuyacaklar ciddi ciddi..abi bu asistan parcaları ne sanıyosa kendini cok uyuz oldum ..bide soft lab dersini sunan k.l.t.k abi onu kesin infaz edicem..no comment..nedir bu ya benim cektiğim..iş dünyasında ciğeri 5 para etmicek herifler gelmiş burda lak lak..yeteeerr..
~ 1041 gün   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
sizde derslerin numaraları 4 rakamdan mı oluşuyor :)

j.admin
j.admin
yok abi ben patlayacam sanırım ..dua etsin..

j.admin
j.admin
Vadi , evet abi 4 hane

j.admin
j.admin
: ))) deniyecez görecez..ama mimikleri bile uyuz ediyo beni ya çüş ..

sod
sod
ekin bve ouz size katılıyorum ve her zamanki gibi arkanızdayım. :D benim yaptığım taktik daha iyi abi... İkinizde iyi ingilizce biliyorsunuz. Bakın şöyle olsun. Yazılacak programın ne olduğunu öğrenin yani en azından bu kadar katlanın... Öğrendikten sonra açın derleyiciyi ve yazın. Takıldığınız bir yer olursa da http://www.msdn.com adresinden yardım alın... ;) ben öyle yapıyorum. Eğer yapamazsanız yine, beni arayın cepten... :D
~ 1040 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008