bu sabah iletinden şahit oldum buna zaten:)
kaya aşağı kaya yukarı:P
klaus nomi demis ki:
kaya çilingiroğluyla aşk yaşadım
24 Haziran 2007 22:00
hysteria
kabus yaaa bezdirio insanı özellikle busel
25 Haziran 2007 14:48
stabil
hazırlık üniversitenin ön sevişmesidir
...olmazsa olmazıdır...
25 Haziran 2007 16:00
d i s s
olmamak daha iyi :p
25 Haziran 2007 21:17
tospaha
boşa geçen bi sene bence once lisans eğitimi verilmeli sora hazırlık okutulmalı
26 Haziran 2007 19:14
bounchemistry
üniversitede hazırlık okumak en azından boğaziçinde haziran ayına kadar çok iyidir... sonra yusufcuk kuşları toplanır kıçının etrafına ve yusuf yusuf olayları bu dakikadan sonra başlar... analar babalar tekrar gelir üniversiteye... bir devdir o sınav ... patlatan patlatana adı yusuf olanlar ucuz atlatır bu dönemi...:P
29 Haziran 2007 18:49
sober
hayatın boyunca olunabilecek en rahat ve en zevkli seneyi geçirmek.
okuyanlar kıymetini bilsin, ben çok arıyorum şimdi o günleri..
29 Haziran 2007 23:40
veela
hayatımda ilk defa okuduğum harika bşy...harika bi yıl geçirdim odtüde hazırlıkta tbii :D
bölümde napıcam çok merak ediyorum doğrusu
1 Temmuz 2007 23:51
red_angel
bence süper bişi özellikle de adapte olmak yani daaannn die üni ortamında kendini kaybetmemek adına güsel bişi :D çok süper bi hazırlık dönemini yeni atlattım arkadaşlık anlamında dersler tabiki kolay değildi anam ağladı ama her bölümden arkdaşım var ve onları tanıdığım için AYRICA dost edindiğim çok mutluyum ;)
19 Temmuz 2007 16:36 ~ 19 Temmuz 2007 16:41
cık cık
iki sene haz.okuyanları bilirm ben
19 Temmuz 2007 16:52
red_angel
2 sene hazırlık okuyanları çok ii bilirim ben :D
19 Temmuz 2007 16:58
cık cık
herkes biliyomuşş..ben hiç üni. haz.okumadım..
19 Temmuz 2007 17:41
sahan.pinar
ben de okumadım keşke de okusaydım hem üniye alışırdım hem de ing gelişirdi...
23 Temmuz 2007 17:35
nil-o
okudugun sehre sigamayip nerde eglence orda ben anlamina gelen, sonra home government tarafindan ambargo konulan butcene wb hibesi bulmak icin tum yaraticiligini kullandigin ve bunu yaparken birde bakmissin kendini okulun bir toplulugunda buluverdigin bir yil=))
24 Temmuz 2007 02:10
some kind of monster
en zevklli kısım:)
24 Temmuz 2007 10:42
olympos
bende okudum ama 1 sene boyunca gezdim
24 Temmuz 2007 18:08
zuğaşi_berepe
poktan bişi olsa gerek :S ben okumadım
24 Temmuz 2007 20:57
?!
ortaokul liseyi ingilizce okuyup üniversite hazırlık sınıfına ilk kurdan başlamak, bi de üstüne yaz okuluna kalmak sadece bana özgü bi marifet mi?:)
24 Temmuz 2007 21:56
rus ruleti
unıversıte yıllarımın en guzel seneseydı lısenın uzatmalısı gıbıydı..bırde bızım okulda hazırlık sınıflarının bınası ayrı herkes çöm yanı..herkeste ayrı bır hava ıyı bır halt yemıs gıbı herkes okulda rektor:)bır tek kotu yonu vardı herzaman ıngılızce ılk ders ne ıngılızce ıkıncısı ıngılızce ucuncusu aaa yıne ıngılızce...
10 Ağustos 2007 09:51
yukoo
harbiden en güzel yılmış değerini bilemedim gerçi lise havasında olduğu doğrudur ama encok devamsızlık hakkı olan yılımdı tühh gecti gitti::((((
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2939
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!