gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - üniversitede hazırlık sınıfında olmak:)
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 61 - 80
 Yazar: Mesaj:
hilalce
hilalce
ben hazırlıktayım..her bolumunden ınsan var yaa. gusell.ama fransızca hazırlık okumak iğrennnnnç...neyse napalım...kaderr utansın

7 Ocak 2007 13:37 ~ 7 Ocak 2007 13:38  mesajın adresini al  
mali
mali
her bolumden tanıdıkların oluyo, gusel bşiy, biraz lise4 havasında ama bol eglenceli, bol boş zamanlı :)

7 Ocak 2007 14:40  mesajın adresini al  
taz
taz
kaynaşmak boll bol çevre veee erken bitirip gezmek:D

10 Ocak 2007 20:35  mesajın adresini al  
no doubt
no doubt
ewet çok insan tanımak açısından süper ama bizim okul gibi çok kasmasalar da bi zewkini çıkarsak...:)bazı okullardan arkadaşlarım oh hazırlıktasın kızım ne çlışması,oh ne güsel bu sene salarsın gibi cümleler kullanıyolar ama her okulun farklı oluyo işte dediim gibi...çok arada kalan bi senedir hazırlık yani dershane ile üniversite arasında sıkışmışlığı simgeler:)şahsen ben bazen burası dersane miydi ya die düşünüyorum.yani tam bi üniversite havası olmuyo.bi de "boş yere bu kdr kasıosunuz o kdr ii öğretemezsiniz ingilizceyi 9 aydaaaaaaaa" diesinizin gelmesi hocaların yüzüne karşı ayrı bi dürtüdür bu da...

10 Ocak 2007 21:30  mesajın adresini al  
taneraysan
taneraysan
:)))

13 Ocak 2007 00:32  mesajın adresini al  
we_need_martial_law
we_need_martial_law
bu sene okuduğum "sınıf"
derslerini pek sevdiğim şey
sınavdan önce bir iki gramer konusuna bakarım ki g.t gibi kalmayayım kağıt elime verilince
ama 3.senem olacak hazırlıkta biraz koyuyor tabi arada
bunun dışında herşy güzel,herşeye vaktim var kulüplere gidiyorum sporumu yapıyorum,partilerde takılıyorum hayatımı yaşıyorum kısacası

13 Ocak 2007 12:10  mesajın adresini al  
serveren
serveren
üniversitede olunabilecek en güzel sınıfta olmak.. sadece yaşamsal faaliyetler ve sosyal aktivitelerle gecirilen keşke daha fazla olsa dedirten ömrümün 1 yılı..

13 Ocak 2007 14:21  mesajın adresini al  
kimin umrunda ki:d:d
bı de hazrlık okusaydm bu okul hıc bıtmesdı

17 Ocak 2007 18:53  mesajın adresini al  
bonaventure
bonaventure
o ne demek oyle tam da sinav haftasinda.
(ben iki kere okudum da hazirlik sinifinin fransizca olan kismindan)

ahu_ zeren demis ki:

bı de hazrlık okusaydm bu okul hıc bıtmesdı

17 Ocak 2007 18:59  mesajın adresini al  
ıı ıste ne guzel franszcan superdır ıkı kere okumussn euheuehu

17 Ocak 2007 20:34  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
hiç bilmediğim bişey..

17 Ocak 2007 20:45  mesajın adresini al  
peter pan
peter pan
2 üniversitemde de sınavla atladığım sınıf. çok şükür diyorum hep

17 Ocak 2007 20:57  mesajın adresini al  
ısteee bolelerı de var yok dııılll::::)))))))))

17 Ocak 2007 21:05  mesajın adresini al  
polater
polater
ben hazırlık okumadım ama keşke okusaydım. Oldukça yogun bir öss maratonundan ve rüzgar gibi geçen bir yaz tatilinden sonra insan kendinde bodoslama derslere başlama gücünü bulamıyo. Hazırlık gercekten hem biraz dinlenme,soluk alma,hem İngilizce ögrenme,hem de hoş bir çevre yapma acısından gerçekten Hazırlık dönemi oluyo. Özellikle Bilkentte üniversite hayatının en iyi yaşanabildigi (tek yaşanabildigi daha dogru bir ifade olur) dönem hazırlık.

17 Ocak 2007 21:14  mesajın adresini al  
ufo gorn masum köylü
ufo gorn masum köylü
yoklamada olmasa tam süper olacaktı..

17 Ocak 2007 22:04  mesajın adresini al  
requem
requem
çaylak olmak demek :D

25 Ocak 2007 01:51  mesajın adresini al  
kupa kızı
kupa kızı
direk ezik yaw :P

28 Ocak 2007 22:25  mesajın adresini al  
suataltintas
suataltintas
birde 2 sene okuduktan sonra gecis yaptıgın ünivde hazılık okumayı düşünün nasıl bi eziklik kardeşimden küçük elemanlarla okuyorum:(

29 Ocak 2007 23:11  mesajın adresini al  
gsynia
gsynia
ingilizcesi az buz olanlar icin bildigin tatil... KPDS gecerliydi benm okudugum yil, onun sayesinde senlikler baslamadan once bitirmiştik hazirligi... ne guzeldi be...

30 Ocak 2007 00:42  mesajın adresini al  
:ceя;en:
:ceя;en:
çok güzel çok rahat bir sene

30 Ocak 2007 01:54  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 61 - 80
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008