offf yaaa keşke hazılrık olsam
ders sıkıntısı yok, kalma geçme problemi yok(tabi ingilizcen iiyse)
paso gez toz dolaş
1 Ekim 2006 17:50
ex'ten next olmaz!
butun topluluklar onlara katılmanız ıcın hergun ayagınıza gelır.ama bolume gecınce hıcbıseyden haberdar olmazsınız.ıyı takıp etmek lazım.:)
2 Ekim 2006 10:14
bonita
sadece lisede okudum hazırlık tanımlamak gerekirse 1 sene hiçbi kaygın olmadan boş boş bir dil öğrenmeye çalışmak denebilir bundan sonra da okuycağımı sanmıyorum zaten:)
2 Ekim 2006 11:29
m'İ'm'a'r
bilkentin hazırlığı dışında diğerleri güzel ve kolay -mış- galiba!
2 Ocak 2007 14:02
yagmurdamlası
bence hazırlık hem kolay hem cok zevklı .. bence haksızlık etmeyelım.helede 4e kadar dııl 1.15e kadar olunca tadından yenmıyo vala.)
2 Ocak 2007 14:18
yitük
hz hayatımın bosa gecen yıllarıydı :(
2 Ocak 2007 14:50
mona roza
başa sarsam hazırlık olsam
3 Ocak 2007 02:28
evaled_orphan
kabus gibi bişeeey yaa :D
3 Ocak 2007 11:05
^unforgiven^
ben de okumadım..valla atladık ama iyimi kötümü bilmiorum..kimi diyo en güzel yılı kaçırdın..kimi diyo böle daha iyi oldu..evet okuyanların yorumlarını alalım (:
3 Ocak 2007 15:29
rustem
güzel cirkin
4 Ocak 2007 01:42
yabisus
sene sonuna doru artık bitsin de kurtuluyum diye çırpınıpp bu yıl mumla aradığımm yııll=)(=....
4 Ocak 2007 17:05
golgot@
beni almadılar
4 Ocak 2007 17:07
danutzi
hazırlık 3 yıl olsun..
5 Ocak 2007 03:11
md18
beni aldılar ama iyimi yaptılar bilmiyorum:)
5 Ocak 2007 12:59
hırpık
okumadıgıma bin pişman oldugum bi yıl..ama boş vakit acısından :S
yoksa bi yararı oldugunu hiç sanmıyorum..bölümle ilgili terimler falan ögretseler neyse..
ben zaten ortaokulda okumuşum aynısından bi tane..ne gerek var ikinciye?? :Pp
5 Ocak 2007 17:01
ne alaaka
bide hazırlık sınıfında olup da bunu abartıp öbür seneye devam edenler var benim gibi ki asla tavsiye edilmez çok pişmanım çoookk:D
5 Ocak 2007 18:15
restricted_mind
arkadaşlar you tube ta güsel bivideo var search e "üniversite fıkrası" yazın
tavsiye ederim izleyin
6 Ocak 2007 01:30
hilalce
ben hazırlıktayım..her bolumunden ınsan var yaa. gusell.ama fransızca hazırlık okumak iğrennnnnç...neyse napalım...kaderr utansın
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2939
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!