Bılkentte hem ıngılızce hem fransızca hazırlık okuyun dunya kac bucakmıs gosterıyolar walla adama...
10 Mart 2006 20:17
\,,/bigdéwil
HazirLik Muhteşem heLE bi de 2. kez okuyosan biras bisiler bildiin icin sadece DaLGa geciosun...!Ben şu an oLe yaPiorum en AzinDaN :D
10 Mart 2006 20:58
thuringwethil
geçen 2 sene boyunca içinde bulunduğum durum..
gerçi ikinci sene de pek okula uğradığım söylenemz :s
10 Mart 2006 22:43
..ot...
Kısacası zor da olsa kolay da olsa hazırlık çok sıkıcı be... Kolay olsa bile hep ingilizce hep ingilizce çekilmiyor valla. Hele bi de sayısalcıysan iice bayıyor hazırlık seni...
10 Mart 2006 23:00
system failure
walaa ben lise de 1 yıl okumuştum hazırlık ..onıun sayesinde ünide sınawı geçtim ve 1 yıl çömez göükmekten kurtuldum okulda :))
10 Mart 2006 23:14
xxxxx
Selen tıcaret yonetımde degılım uygulamalı yabancı dıllerdeyım ztn bıtek bızım blmde ıngılızce -fransızca hazırlık baskada hıc bı blmde yok.
10 Mart 2006 23:30
şeyma altunkaynak
universitede hazirlik okumamak icin ingiltereye geldim. ve tahminimce sizden daha rahatim ama burdada her zamn kolay olmuyo
10 Mart 2006 23:36
^^yasnoti
hazırlığın bence tek bi anlamı var:
evi otel gibi kullanmak:)
10 Mart 2006 23:53
lucy luyi
liseden farksız. ama özlemiyor değil insan.
12 Mart 2006 03:38
kretzsche
tabii şöyle bir nokta da var: birçok okulda yabancı dili hocaların kendisi doğru düzgün konuşamıyorken tutup da öğrencilere nasıl öğretebilmelerini bekliyorlar bilmiyorum. ama yine de istekli bir öğrencinin her koşulda başarılı olacağına inanıyorum.
12 Mart 2006 03:49
kretzsche
kendi okulum olan boğaziçi üniversitesi'nden örnek vereyim:
okula anadolunun birçok köşesinden öğrenciler geliyor, ingilizce seviyesi çok zayıf olanlar da var. bunların birçoğu hazırlık senesinde ingilizce öğrenmek yerine (bu çok derin bir konu aslında, öss için eşşek gibi çalışmış bir öğrenciyi öss sonrası hazırlık sınıfında çalışmak için motive etmeniz imkansız gibi birşey) yatıyorlar sonra da ingilizce doğru düzgün kullanamıyorlar tabii ki.. "remedial" denen bir olay var hazırlık senesinde kalıp tekrar hazırlık okumak zorunda olanlar.. bu arkadaşların yurt haklarında öncelikleri gidiyor, bunu protesto ettiklerini gördüm ve garipsedim.. ellerine verilen fırsatı değerlendirmeyip bir de tepeye çıkıyorlar.. "ingilizce öğretilmiyor" demek de "ben bir sene boyunca yattım iki kelime ingilizce öğrenmedim üstüne bir de kaldım şimdi yeni gelen öğrencilere vereceğinize bana yurt verin" demek gibi birşey
12 Mart 2006 03:54
neonal
Walla Bilkent için söylüyorum yıl olarak şahane de okul olarak hayatımda gördüğüm en rezil yer. 1000 kişi aynı anda yemeğe gidiyor düşünün artık kapıyı. Teneffüsler de hemen hemen aynı. Girişin yanındaki mazılar artık sigara dumanından evrim geçilip evrilecek neredeyse. Sınawları okul işleyiş tarzını falan hiç söylemiyorum sonra konu kapatılır ;)
15 Mart 2006 00:53
rock n roll
ben hic hazirlik okumadim yaw bu hazirlik okumanin bi yolu yokmu? bizde okuyalim nasilmis, nasil olsa hayatimiz okumakla gecmiyomu..
15 Mart 2006 01:54
bilal
ya ben bıktım bu hazırlıktan. ama kurtuluş yok gibi galiba kalacam:)))
16 Mart 2006 20:24
penqü*ş
böhühhhüüüüü höyküre höyküre (ne demekse :S)aalamak istioruuuuuumm
gerçi bu sene bitti ama ya finali geçemessem bi sene daha hasrılııık
allaaaam kabus gibi bişii:S
4 Haziran 2006 18:50
bad religion
sadece 5 gün kaldı büyük sınava...:S
4 Haziran 2006 19:00
idontcare
ßen de freshmanım :))
27 Eylül 2006 12:34
'' i l k o ''
geçen sene okudum zordu yani çok şükür bitti 65kredi di geçme notu :(,
bu sene 70 olmuş galiba off :(:(
27 Eylül 2006 13:04
aburcubur!
keske hep hazırlık olsam dedirtioo bağımlılık yapabilioo...biras ingiliscenis warsa yangelip yatma gesip tosma şeklinde geçip giden sene...
1 Ekim 2006 15:19
comandante
Geçen sene yaşadım o sıkıntıyı. ne üniversiteli oluıyorsun ne de dışında kalabiliyorsun Üstelik bizimki gibi hazırlık okulunun ve fakültelerin ayrı kampüslerdeyse çok sıkıntılı. neyse ki bitti.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2939
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!