ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > üniversitede hazırlık sınıfında olmak:)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  16  17  18  19  20  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 193 - 204

?!
?!
ortaokul liseyi ingilizce okuyup üniversite hazırlık sınıfına ilk kurdan başlamak, bi de üstüne yaz okuluna kalmak sadece bana özgü bi marifet mi?:)
24 Temmuz 2007 21:56   mesajın adresini al  

rus ruleti
rus ruleti
unıversıte yıllarımın en guzel seneseydı lısenın uzatmalısı gıbıydı..bırde bızım okulda hazırlık sınıflarının bınası ayrı herkes çöm yanı..herkeste ayrı bır hava ıyı bır halt yemıs gıbı herkes okulda rektor:)bır tek kotu yonu vardı herzaman ıngılızce ılk ders ne ıngılızce ıkıncısı ıngılızce ucuncusu aaa yıne ıngılızce...
10 Ağustos 2007 09:51   mesajın adresini al  

yukoo
yukoo
harbiden en güzel yılmış değerini bilemedim gerçi lise havasında olduğu doğrudur ama encok devamsızlık hakkı olan yılımdı tühh gecti gitti::((((
10 Ağustos 2007 20:48   mesajın adresini al  

aleeea
aleeea
2 senedir tattığım hayatımın en nefret duygusu .. halaa geçemedimm.liseyle üniversite arsına sıkışmış gibiyimmm matrix gibi ne olduu belli deil..
11 Ağustos 2007 02:05   mesajın adresini al  

*cranberries*
*cranberries*
Dünyanın en berbat şeylerinden biri
ÖSS-2 aynı stres aynı buhranlı günler aynı telaş
14 Ağustos 2007 19:16   mesajın adresini al  

nuisance
nuisance
insanın bildiklerini unutması için birebir yıl(mat- fizik konuları gibi)
20 Ağustos 2007 11:46   mesajın adresini al  

dreamer
dreamer
arkadaslar ben de mugla üniversitesinde hazırlık okumayı dusunuyorum oranın ing. egitimi hakkında bilgisi olan warsa bena msj atarsa sevinirim
28 Ağustos 2007 17:39   mesajın adresini al  

livin'la vida loca
livin'la vida loca
gerçekten iğren bir duyguydu 1 yıl önce
28 Ağustos 2007 18:51   mesajın adresini al  

remo_22
remo_22
arkadaşlar bende bu sene istanbul ticaret üniversitesinde hazırlık okuyacagım zormudur nasıldır nassı bişidir lütfen mesaj atın ... sevgilerr...
28 Ağustos 2007 20:14   mesajın adresini al  

emsalsiz_?_
emsalsiz_?_
valla muafiyete girdik cktim bide i.ö olunca ::D bi yıllık ingilizce okumma 5000 ytl yi buldu :D kursa gitsek daha hesapliydı sertifika filan alsadım bi ise yarardı belki yaktılar bir yılımı :D:D
29 Ağustos 2007 23:43   mesajın adresini al  

asee über
asee über
ünideki hazırlık kebap valllaha
10 Eylül 2007 20:25   mesajın adresini al  

dreamer~26
dreamer~26
2. dönem dayanamayıp bırakmıştım... Allah bi daha ööle günlere düşürmesin beni :s
10 Eylül 2007 21:42   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  16  17  18  19  20  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 193 - 204

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008