ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  üniversitede hazırlık sınıfında olmak:)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  15  16  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

amoresperros
amoresperros
ve hiç bir zaman kendini HAZIR hissetmemek.:)
~ 912 gün   mesajın adresini al  

bliss
bliss
arkadaşım gitmiyor 2 senedir hazırlıka, bu sene sorumlu geçecek, abi berbat yaa hazırlık ben ortaokulda okudm ama ünv. daha bi başka sabah 9 akşam 4 tam memur!

tegan pelin
tegan pelin
Ben hayatımda hiç hazırlık okumadım.

kretzsche
kretzsche
ben de 3 sene okudum :)

kretzsche
kretzsche
hmm üniversitedekini bi dönem derslere gitmeyip ikinci dönem de sınavla geçip dondurup okula gitmeyerek bitirdim okumuş sayılmam heralde ama bi sene öyle geçti

bonaventure
bonaventure
ben de 3 sene okudum. neredeyse hazırlık diploması vereceklerdi bana;)

vulcao
vulcao
en boş zaman derler joker yıldır..

tane® ©an
tane® ©an
odtüde balayı diolar:) hazırlıktayken anlamamıştım niye böle diolar ama blme geçince jeton düştü:D

banshee
banshee
2 sene okudum hazırlık, biri ilkokuldan sonra,biride üniveristede yaaa uffff liseye gider gibiydi. Bir de bizim yabancı diller fakültesi tam bir lise havasındaydı, bir anda dedim noluo? ünide olmak sadece serbest giyinmkmidir die düşünmeye başlamıştım.

willow is blessed
willow is blessed
Ben de üniversitede bir dönem okudum. Akıllara zarardı. Küçücük sınıflarda, ilkokulmuş gibi sadece 2 tane hocan var ve yoklama alınıyor. Allahım kabustu kabus. İyi ki irregular başladım diyorum hemen, dezavantajları olmasına rağmen.

moviebiker
moviebiker
püff ne pis bişeydir ya.yoklama alınır.derse 2 dk. geç girdin mi almazlar.what is your name geyikleri ilk başta.hay allahım.

palali
palali
bende hiç okumadım ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla iiki okumamışım :D

jülss..
jülss..
bence çok güsel bi senedir. keşke hazırlığa dönebilsem- şimdiki aklımla tabiki.. yapmak istediklerinizi yapabilecek, kendinizi geliştirebilecek, eğlenmenin dibine vurulabilecek züper bir senedir.. hele bir de bizim okuldaki gibi intermediate kurundaysanız.. sabah 9-1:15 arası yani..

iksir
iksir
ya ben iki sene hazırlık okudum biri lisede diğeri universitede, bence ünideki harika bişidi, dewamsızlık sınırı wardı ama takan kim? süperdi süper, gez, eğlen dersler kolay essay yaz kurtul ahah
:))

iksir
iksir
heheh:)) umut bu cok komık ya, hocanızda iiimiş walla

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  15  16  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008