gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Anadolu Üniversitesi - eskişehir merahabaaa:)
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
damla
damla
arkadaşlar şu an eskişehirdeyim,anadolu üniversitesi end.ürünleri tasarımı bölümünde abimin dersinin bitmesini bekliorum:)öğretim görevlisi ama:)burda hava biraz souk ama bence gneşli ve klasik bir eskişehir günü.şimdide kahvaltı yapmak için burdaki pastaneye gidicem:)bi buluşma ayartlasak:)şsaka bi yana özlemişim burayı çok...herkese sevgiler eskişehirdeki

10 Mart 2006 11:23  mesajın adresini al  
damla
damla
dondummm ayrıca o volkan mi ne adı öle bi yer var ya:) hiç beenmedim yıımaaanı:)

10 Mart 2006 12:33  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
barış cafeye git cok hoşuma gitmişti:D porsuk cayı kenarındaki cafeler bölgesinde- walla ben öle diom,esk.lileri bilemem-

10 Mart 2006 13:43  mesajın adresini al  
takyanos
takyanos
merhaba önemli bi selamlama kelimesi öle merhabayla iyi olmuyo,alajağın ve vereceğin kişileri iyi bilmek gerekiyor,ben mesela iyi bilirim merhabasını alajağım canlıları,bilmesem merhaba dermiyim demem demek diyesim yok sevmem diyenide dedittirenide

4 Nisan 2006 21:17  mesajın adresini al  
*lokum*
*lokum*
bence de :S dermişim... :)
Şindi merhabanın annamından söz açılmışken,esas anlamı benden sana zarar dokunmazmış bi yazıda okuduğuma göre...
Çok güzel bi kelime o zaman...Demek ki neymiş,merahabaaa diyerek uzatırsak daha uzun süre bunu demiş olarmışız... :S

14 Nisan 2006 19:06  mesajın adresini al  
küb.
küb.
pfffff

20 Nisan 2006 21:21  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
????????????????

29 Nisan 2006 11:22  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
Eskişehir yine geldim slm naber iisn umarım :))

1 defa alkışlanmış (1)  26 Haziran 2006 02:54  mesajın adresini al  
pataraputara
pataraputara
slm 3 senedir eskişehirdeyim işletmede 2.senem ama...Nasıl geçirdik 3 sene öyle bee wayy be :DD Bu arada istanbıldayim orda havalar nasil :))

3 Kasım 2006 15:02  mesajın adresini al  
suataltintas
suataltintas
biiz eskişehre sıcak bir merhaba derken onun hiçte o kadar sıcak olmadıgını trenden indiğimde kas kontrolümü kaybedince anladım her tarafım titremeye basladı böyle saldırgan bir soguk görmedim ben sanki bıçakla saldırıyor inanın aglamak istedim o an. not(haydarpasa-eskişehir anadolu exp.eskşhre varış gece 3:30)

14 Ocak 2007 23:13  mesajın adresini al  
dementia praecox
dementia praecox
bende güle güle diyorum artıkkkkkk maalesfff

15 Şubat 2007 13:47  mesajın adresini al  
poşetçay
poşetçay
eskişehire merhaba diyeli uzun zaman olsada bir de burdan tekrarlamanın faydası var ne de olsa yeniyim burda eskişehir ve tüm benim gibi olan öğrencilerine merhaba :)))

10 Haziran 2007 17:04  mesajın adresini al  
jimmy1453
jimmy1453
WALLA ESKIŞEHIR unutulmayacak bir yer ya keyfını cıkarmaya bakmalısın

3 Eylül 2007 13:59  mesajın adresini al  
nejlaart
nejlaart
Merhabalar herkese

10 Eylül 2007 22:28  mesajın adresini al  
professor_x
professor_x
herkese seLamlar... Eskişehir'e yola çıkmadan önce son 2 günüm sonunda özlediğim şehrime kavuşacağım :)

12 Eylül 2007 15:19  mesajın adresini al  
gizeeem
gizeeem
yrn kavuşuyorum... =)

16 Eylül 2007 15:30  mesajın adresini al  
reklamcısultan
reklamcısultan
bu aksam geliorummmmm evime askıma hayatıma dostlarıma donuorum ay cok mutluyum ayrıca volkanın salata tabagını tek gecer basarılarının devamını dılerım.....

17 Eylül 2007 12:24  mesajın adresini al  
macos
macos
ya bişi soracam eskişehirde volkan nerde :) daha doqrusu orası ne ? cafemi pastahane falan mı :D

23 Eylül 2007 04:52  mesajın adresini al  
redline_©
redline_©
yunus emre kampüsünde pastane işte cafe gibide ama aldanma pastane yani

26 Eylül 2007 05:43  mesajın adresini al  
gece_gezen
gece_gezen
oooo herkes nerde yaa :S

28 Aralık 2007 00:01  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008