ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > Pijama@On the Run -. Her Cumartesi

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

can
can
Eğlenceli müziğin yükselen değeri Pijama her cumartesi Taxim- On the Run Video Bar da sahne alıyor. Klasikler ile onları tahtından etmeye aday yeni şarkılar 4 saati aşkın üstün bir performans ve harika sahne şovlarıyla sizinle... Ayrıntılar için www.pijamapartisi.com
10 Mart 2006 01:10   mesajın adresini al  

filizzz
filizzz
cık cık cık utanmıomusun sitede izinsiz reklam yapmaya :P
10 Mart 2006 01:52   mesajın adresini al  

bushwacker
bushwacker
bence o kadar da iyi değiller..
10 Mart 2006 01:56   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
grubun repertuarını inceledim, söylemek istediğim birkaç şey var:

- her telden çalan grupları pek sevmiyorum, özellikle türkçe-yabancı karışık çalanları.. yani "bar grubu" bu mudur? duman kurban vs. katalım araya.. bilmiyorum bara eğlenmeye giden çoğunluktan daha fazla müzikle ilgili olduğumdan böyle düşünüyorum

- repertuarda fastball-the way'i gördüğüme çok sevindim, yıllardır bıkmadan dinlediğim, çok sevdiğim bir şarkı.. çalarken izlemek isterim

- reel big fish - brown eyed girl yazıyor.. brown eyed girl parçasının van morrison'dan uyarlanmış birçok versiyonu var.. fakat trompetli olan versiyon reel big fish değil.. lagwagon sanırım.. reel big fish olmadığına eminim düzeltirseniz güzel olur..
10 Mart 2006 02:02   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
evt geçen kölnde wrong way karaoke yaptım içki kazandım hehehe çok alkış aldım ayrıca..

sublime coverlayan bisürü grup izlediğimden o çok ilgimi çekmedi (özellikle santeria) ama fastball the way çalan kimse izlemedim şu ana kadar o yüzden nasıl çalıcaklar merak ediyorum.. özellikle tony scalzo'nun süper sesi.. bi de gitar soloları.. yerini doldurabiliyolar mı hehe
10 Mart 2006 02:08   mesajın adresini al  

filizzz
filizzz
ahaha seni sublime söylerken dinlemek isterdim benim kadar ii söleyememişsindir tabi puhahah :P
10 Mart 2006 02:09   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
hehehe evt sen süperdin :)
10 Mart 2006 02:10   mesajın adresini al  

punkette
punkette
valla ben crimson'da dinlemiştim kendilerini, açıkçası pek de beğenmemiştim ama o gece hem boştu çok hem de sanki böyle bi baygınlık vardı grupta:=)
hatırlıyorum da şarkılar falan güzeldi ama nedense eğlenmemiştim ben o gece, kötü cover mıydı hatırlamıyorum gerçi, gayet iyi de olabilir ben bayık olabilirim vs vs...
11 Mart 2006 02:02   mesajın adresini al  

taneraysan
taneraysan
:))
13 Ocak 2007 00:20   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008