ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Nar Reçeli???

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 19

sarı
sarı
bence de tutar...hem karpuzun bile reçeli varken...narı niye yapmamışlarki die düşündüm bak şimdi...:PP ben sewerim narı yaw hem de...anneme diimde narları şekere yatırsın:P
10 Şubat 2007 17:28   mesajın adresini al  

penqü*ş
penqü*ş
yafu tutar tabi nie tutmasın ki.hem zati vardır bence nar reçeli,herbişiyin varken onunkini yapmamş olmaları imkansıs gibi
10 Şubat 2007 17:43   mesajın adresini al  

elif*
elif*
:) bı arkadasımın annesı yapıyodu tadıda cok guzel oluo ama artık patentı kaybetmıs oluosunuz hemen solıyım o alsın :D
10 Şubat 2007 18:20   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
dişlerinizi çürütür yemeyin
10 Şubat 2007 18:38   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
millette marjinal olucam diye bokunu çıkardı...

banshee demis ki:

nar neydi yaaa??? ufff unuttum resmen neye benziodu :(

10 Şubat 2007 19:13   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Gençler patent gitti ama siz yapın biz yeriz:

http://www.milliyet.com.tr/2006/02/03/cumartesi/cum02.html

"Reçel satıp çocuk okutuyorlar

16 öğrencinin okuma masraflarını karşılayan Aylin Kültür ve Sanat Evi'ndeki gönüllü anneler artan yardım taleplerini karşılamak için alternatif reçel çeşitleri yarattı

MELİS ALPHAN

Reçele dair bugüne kadar öğrendiklerinizi bir kenara bırakıp yeni tatlar denemek istiyorsanız İstanbul'un Kazasker semtindeki Aylin Kültür ve Sanat Evi'ne uğrayın. "Bugüne kadar öğrendiklerinizi bir kenara bırakın" diyoruz çünkü burada alışılmış reçellere rastlamak pek mümkün değil. Reçellerin isimlerinden de anlaşılıyor: Üzümlü kivi, fındıklı nar, bademli portakal, sakızlı elma... Buradan aldığınız reçellerin parası da faydalı bir amaca hizmet ediyor. Bunlardan sağlanan gelirle şu an 16 çocuk okutuluyor. Kültür ve Sanat Evi'nin kurucusu Cavidan Doğusoy, "20 yıl boyunca bir şeye çok inandık: Yaşamak için yaşatmak. Esas niyetimiz bu. Reçel ve turşu olmazsa başka bir şey buluruz. Ayrıca emeğimizi ortaya koymak ve hizmet etmek çok hoşumuza gidiyor" diyor."
10 Şubat 2007 19:16   mesajın adresini al  

joe_
joe_
allahım üşenmemiş nar reçelinin patentini araştırmış yaw
11 Şubat 2007 15:24   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 19

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008