ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > crash
siddetle onerilen filmler
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

onur ahmet
onur ahmet
Walla niye millet oscari crash aldi diye bu kadar hayret ediyor anlamis degilim. Bence bir genelleme olmus hep oscar torenlerine yakin vizyona cikan filmler oscari alir diye. Crash sene basinda gosterime girdigi icin herkes unutmustu ama benim izledigim filmler arasinda en onde yerini almisti. Irkciligi ilginc bir olayla ve farkli bir anlatim tarziyla anlatan bir film. Eger izlemediyseniz kesinlikle oneririm, gidince sizde bana hak vereceksiniz eminim....
ONur
7 Mart 2006 21:42   mesajın adresini al  

asma
asma
ben de izledim, cok iyi bir film konu acisindan, ama bazi yerlerinde ben de 'tamam, film oldugunu hatirlatmaniza gerek yok diye dusundum', biraz olagandisi rastlantilar, bir de bazi sahneleri fenalik verdi, 'assault' kisimlari ozellikle, moral bozukken izlenecek film degil :) ama mesaji guzel
en sevdigim kisimlarindan biri zenci kadinin chinliye 'talk american!' diye bagirdigi kisimdi.
7 Mart 2006 22:50   mesajın adresini al  

cabin cross
cabin cross
film güzeldi. oscar almasıda gayet normaldir, film de geçen ülke amerika deilde x ülkesi olsa oscar falan alamazdı heralde...
8 Mart 2006 00:19   mesajın adresini al  

merv
merv
crash ii filmdi doorusu.. ırkların savaşııdı direk hep olan şeelere değinmiş film fln filan.......
8 Mart 2006 00:28   mesajın adresini al  

onur ahmet
onur ahmet
Benim aklimda en cok kalan iki sahne polis memurunun zenci hatunu taciz ederken kocasinin yasadigi dillema ile zenci hatun kaza yaptiktan sonra ona yardima giden ayni polis memuruna inanip inanmasi konusunda yasadigi dillemaydi. Aslinda bakinca biraz rastlantilar cidden biraz bizim turk filmlerine benziyor ;) Ama oyunculuk ve cekimler bence mukemmeldi yani sadece o iki sahne de bence oscarlikti...
8 Mart 2006 08:39   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
çok güzel film izlemekte çok geç kalmışım.. ırkçılık konusunu american history x'ten daha güzel işlemişler bence..
23 Mart 2007 22:46   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.

ırkçılık temasının işlendiği harika bir film... son derece duygusal. :( filmde gözyaşlarınıza boğulcaksınız. 2005'te gösterime girmesine rağmen , sahneleri aklımdan çıkmayan (özellikle o pelerin sahnesi , polis memurunun yaptığı pislik , ...) :( mutlaka izleyin...
10 Ekim 2007 23:47   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
2006'da en iyi film oscar'ını aldığını hemen hatırlatalım.
2005 miydi yoksa ?!
11 Ekim 2007 10:20   mesajın adresini al  

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
çok sağlam bi film...
11 Ekim 2007 11:05   mesajın adresini al  

o6uz
o6uz
Stereophonics ile tanışmamı sağlamış sevdiğim bi filmdir.
Hele filmin sonunda Stereophonics - Maybe Tomorrow çalar...
Vay anasının gözüdür resmen !. Güzeldir, izlenilesidir.
Aile üyelerine de zorla izletmiştim filmi euheu =cP
27 Ekim 2007 10:23   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
mükemmel bi baş yapıt bence.3 kez izledim.

bende böle bi takıntı var.beğendiğim filmleri tekrar tekrar seyredebiliyorum:)
20 Mart 2008 17:02   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
en güzeli zaten o oluyo beğendiğin filmi tekrar izleyebilmek. tam bir arşiv filmi.
20 Mart 2008 17:30   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008