gaçacaksa gaçsınlar artık delirtmesinler adamı, her dakka bir problem çıkmaz ki!!
19 Mayıs 2006 00:52
bora
çok sağlam bir dizi. özellikle geçen hafta hapishaneye girmeden önceki hayatlarını anlatan bölüm çok şekil olmuş.
26 Haziran 2006 03:59
hafriyat
sezon içi izlemediğim,yazın tekrarlarına sardığım,çoğu bölümde çıkan aksilikler ve yakalanmalarından tırstığım için "uaaa vuaaaaa" hatta "hiaaa" nidaları eşliğinde izlediğim dizidir.
spoiler veren fatih ürek olsundur.
22 Ağustos 2006 22:10
denizhan
hakkaten iyi dizi. senaryo çok zekice en azından, seyirciyi her an diken üstünde tutmayı başarıyor.
yalnız sezon sonuna doğru, kaçtı kaçacaklar olayı iyice abartıldı, boku çıkarıldı kanımca =)
22 Ağustos 2006 22:22
bliss
abi sonuçta dizi yani bokunu çıkaracak ki izlicez:) ama dediğin gibi senaryo çok akıllıca, ben diziyi şimdi tekrar bölümlerinden izlemeye başladım ama sezon başında da yarım yamalak izlerken kardeşime bu ne saçma nasıl olur diyordum ama sorularıma cvp alamamıştım:) dizi tek bir karesi kaçırılmadan izlenmeli yoksa hiçbir soru cvpsız kalmıyo.
22 Ağustos 2006 22:38
epinox
bu arada dizi normalde 13 bölüm olarak düşünülmüş ama bu kadar tutunca uzatmışlar... Normalde 13. bölümde kaçıyodu yani elemanlar terslik çıkmadan, terslik koyalım michael scofield uğraşsın demişler :P
23 Ağustos 2006 18:05
meybuz
Favori adamım t-bag.Herif gerçekten kötü adam!
24 Ağustos 2006 01:20
hafriyat
scofield'in geçen gün bir bölümde suya girerken bembeyaz donuyla kalıp tamamen türk olduğu dizidir:)
t-bag'in sesine ve aksanına hastayım hayatımda böyle konuşan bi adam görmedim.
24 Ağustos 2006 01:44
fatih
the shawshank redemption bir numaraa!!!
24 Ağustos 2006 10:19
daydreamer
ölücem artık meraktan ya.başlasııın!püf
27 Ağustos 2006 19:17
denizhan
ya ne gerek var meraka.
kaçacaklar, kaçacaklar sonra tekrar kaçacaklar =)
27 Ağustos 2006 19:18
rose
güsel dizi dahice olan tarafı hapishanenın planını çocuğun vücuduna dövme olarak yaptırması:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2885
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.