ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Prison Break

Sayfalar: 1  2  3  4  5  22  23  24  25  26  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

roland
roland
gaçacaksa gaçsınlar artık delirtmesinler adamı, her dakka bir problem çıkmaz ki!!
19 Mayıs 2006 00:52   mesajın adresini al  

bora
bora
çok sağlam bir dizi. özellikle geçen hafta hapishaneye girmeden önceki hayatlarını anlatan bölüm çok şekil olmuş.
26 Haziran 2006 03:59   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
sezon içi izlemediğim,yazın tekrarlarına sardığım,çoğu bölümde çıkan aksilikler ve yakalanmalarından tırstığım için "uaaa vuaaaaa" hatta "hiaaa" nidaları eşliğinde izlediğim dizidir.

spoiler veren fatih ürek olsundur.
22 Ağustos 2006 22:10   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
hakkaten iyi dizi. senaryo çok zekice en azından, seyirciyi her an diken üstünde tutmayı başarıyor.

yalnız sezon sonuna doğru, kaçtı kaçacaklar olayı iyice abartıldı, boku çıkarıldı kanımca =)
22 Ağustos 2006 22:22   mesajın adresini al  

bliss
bliss
abi sonuçta dizi yani bokunu çıkaracak ki izlicez:) ama dediğin gibi senaryo çok akıllıca, ben diziyi şimdi tekrar bölümlerinden izlemeye başladım ama sezon başında da yarım yamalak izlerken kardeşime bu ne saçma nasıl olur diyordum ama sorularıma cvp alamamıştım:) dizi tek bir karesi kaçırılmadan izlenmeli yoksa hiçbir soru cvpsız kalmıyo.
22 Ağustos 2006 22:38   mesajın adresini al  

epinox
epinox
bu arada dizi normalde 13 bölüm olarak düşünülmüş ama bu kadar tutunca uzatmışlar... Normalde 13. bölümde kaçıyodu yani elemanlar terslik çıkmadan, terslik koyalım michael scofield uğraşsın demişler :P
23 Ağustos 2006 18:05   mesajın adresini al  

meybuz
meybuz
Favori adamım t-bag.Herif gerçekten kötü adam!
24 Ağustos 2006 01:20   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
scofield'in geçen gün bir bölümde suya girerken bembeyaz donuyla kalıp tamamen türk olduğu dizidir:)

t-bag'in sesine ve aksanına hastayım hayatımda böyle konuşan bi adam görmedim.
24 Ağustos 2006 01:44   mesajın adresini al  

fatih
fatih
the shawshank redemption bir numaraa!!!
24 Ağustos 2006 10:19   mesajın adresini al  

daydreamer
daydreamer
ölücem artık meraktan ya.başlasııın!püf
27 Ağustos 2006 19:17   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
ya ne gerek var meraka.

kaçacaklar, kaçacaklar sonra tekrar kaçacaklar =)
27 Ağustos 2006 19:18   mesajın adresini al  

rose
rose
güsel dizi dahice olan tarafı hapishanenın planını çocuğun vücuduna dövme olarak yaptırması:)
27 Ağustos 2006 19:23   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  22  23  24  25  26  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008