-neva- demis ki: mahona güveniyorum,o öldürecek ya da kadının adını untttum ya.şu sara yı ve browsun oğlunu kaçıran kadın öldürecek gibi geliyor bana:)
5 Ekim 2008 20:15
ülkü özcan
dün sonunda 4. sezona başladım.. 4 bölüm birden izledim..dier 2 bölümü izlemiom özellikle..biraz daha zaman geçsin die..çok heyecanlandım yahuu..
o zencinin bara gelip sarayı sorduğu ve saranın wc den çıktığında dedm kıyamet kopcak heralde.. :S çok heyecan yaptım..
7 Ekim 2008 11:52
lts
sen daha sonraki 2 bölümü de isle... o zaman heyecan tavan yaparsın demek ki :D çok sarpa sarıyor olaylar ve bir de japon salak çocuk varya bilgisayar canavarı o bir hata yapacak gibi ii izle.
7 Ekim 2008 11:54
ülkü özcan
yapma yaa..
:S ama ama ama sonradan heyecandan yerimde duramazsam..sonraki bölüm de yayınlansın da öyle izliim barii..
7 Ekim 2008 12:43
maverick06
o japon, aletin sömürdüğü bilgileri kullanarak para sızdırmağa çalışacak muhtemelen...
7 Ekim 2008 18:31
elrohir sáralondë
s04e07
Şanslı Sucre (!)
:)
8 Ekim 2008 20:59
888
what happens in vegas stays in vegas :)))
8 Ekim 2008 21:06
elrohir sáralondë
puhahaha :)
candeniz888 demis ki: what happens in vegas stays in vegas :)))
8 Ekim 2008 21:32
utanmaz'adam'
iniyor bakalım..görecez şanslı şekeri:)
8 Ekim 2008 21:36
aslan67
Bu şerefsiz ttnet yüzünden 20 günde anca inecek olan prison break 2. sezon bölümlerime yarım saat sonra kavuşacağım..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2885
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.