ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Prison Break

Sayfalar: 1  2  3  4  5  22  23  24  25  26  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

ma
ma
Gidici o serçe parmak ne yazıkk ki...:(
10 Mart 2006 12:50   mesajın adresini al  

epinox
epinox
ismail OZ Dizisi ta başından US'deki en berbat hapishaneyi anlatacağını söylüyor; hapishaneden hapishaneye fark vardır...

Bir de o britneyleştirdikleri elemanlar tecavüzden içeri girmişlerdi, onun da etkisi vardı...

Artık içinde ko kadar pisliğin olmadığı hapishane filmi görmek daha ii bence, enazından diziyi izlerken yemek yiyebiliyoruz artık...
10 Mart 2006 15:23   mesajın adresini al  

suit up!
suit up!
ayy ne biçim dizi bu yaa.. akşam bi bakiim dedim adamın ayak parmağını kesiolardı... ama izlicem ben de artık :)
10 Mart 2006 15:37   mesajın adresini al  

epinox
epinox
şiddetin rating kaptığının canlı kanıtısın başak :D
10 Mart 2006 16:01   mesajın adresini al  

epinox
epinox
hapishaneden hasiphaneye fark var, yaz kampı gibi hapisaneler de var amerikada...
10 Mart 2006 16:52   mesajın adresini al  

jülss..
jülss..
dün izledim bende.. baya güseldi.. değişik bir dizi.. scofield da iyidi baya:) ama dün geceki son sahne kötüydü.. yine kötü oldum ya:(
10 Mart 2006 18:01   mesajın adresini al  

epinox
epinox
shawshank redemptiona taparım ben be :D

O film kadar güzel bi film yoktur, ama tvdeki versyonlarından tecavüz sahneleri çıkarılmıştı die hatırlıyorum ben...

Psikolojik açıdan bi başyapıttır; hele dışarı çıkan mahküm psikolojisi bu kadar güzel hiçbiyerde verilmemiştir. Hapishanenin belli bi noktadan sonra yaşam tarzı olduğu muhteşem bi şekilde irdelenmiştir.
10 Mart 2006 19:42   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
bende isliyim bari =)
10 Mart 2006 20:13   mesajın adresini al  

_kundera_
_kundera_
Harika bi dizi bence, cnbc-e deki diziler arasında başa oynar diye düşünüyorum. Ayrıca sadece içerde geçiyor diye PB'i OZ la kıyaslamak doğru olmaz, senaryosu ve oyunculuğu çok farklı, kalite ve zeka kokuyor, önemli bir nedenim olmadıkça izlerim sanırım.
12 Mart 2006 02:04   mesajın adresini al  

boris ivan nikolai
boris ivan nikolai
Bağımlılık yapıyor..
12 Mayıs 2006 19:14   mesajın adresini al  

kalabal
kalabal
ilk sezonun son bölümü inanılmaz heyecanlıydı..ama bi dahaki sezona ne gösterecek bunlar..keşke tek sezonda bitirselerdi..simdi iice suyu cıkar bunun da the o.c. gibi.
12 Mayıs 2006 21:00   mesajın adresini al  

epinox
epinox
2. sezonun ismi "Prison Break: Manhunt" 2. sezon hapishanede geçmicekmiş. Kovalamaca yani. Bi de şu başkan olayı fln aydınlanacakmış iice
17 Mayıs 2006 06:46   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  22  23  24  25  26  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008