ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
2 Mart perşembe cnbc-e de gösterime giren, cnbc-e 'nin harika dizilerinden biri olmaya aday dizi. Greg Yaitanes'in yönetmenliğini yaptığı; Dominic Purcell (Lincoln), Wentworth Miller (Michael) ikilisinin abi-kardeşi olarak başrollerde izlediğimiz bir dizi ayrıca. Lost hayranı olarak bu diziyi de beğendimi söyleyebilirim. Birinci bölümü daha yeni yayınlandı, o yzden izlemeyenler için bir kayıp yoktur...:D
6 Mart 2006 20:08
abbas
Ben fragmanlarını görmüştüm, bi potansiyel olduğunu farketmiştim, herhalde dediğin gibidir, izlemedim ilk bölümünü, ne oldu ? Bi özet geçsen :))
6 Mart 2006 20:19
a. bandini
Güzeldi ya BAYA başlarını kaçırdım emme izledim olduğu kadarını
6 Mart 2006 20:57
fanfan
Çok süper ya dizi hakkaten iş yapacak ben tuttum:)
6 Mart 2006 22:04
ma
Lincoln başkanın kardeşini öldürüdüğü iddasıyla hapishe atılır ve ölüm cezasına çarptırılır. Michael abisinin suçsuz olduğuna inanmaktadır ve onu kurtarmak için banka soygunu yapar (çok komik bir sahne cidden). Tutuklanır ve abisiyle aynı hapishaneye gönderilir. İkisinin koğuşları farklıdır tabi ama Micheal abisini bulur ve onunla konuşmak için yollar bulur. Konuşur ve kaçıs planını anlatır ona... Bu arada son sahnesinde Micheal hasiphanenin haritasını vücuduna çizdirdiğini göruyoruz ve o sahne beni benden aldı cidden...
6 Mart 2006 22:27
hafriyat
rarely in the case of armed robbery we hear a bişey of no context (böle zenci hakim var,pardon afrikalı-amerikalı)
are you sure of this Mr. Scofield? (veya nası yazılıyosa herifin ismi)
i find it incumbent that you see the inside of a prison cell for 5 years
looking for a guy named lincoln burrows
they just don't know it yet..
gibi replikleri cnbc-e'nin sürekli verdiği reklamları sayesinde kafama kazınmış olan,fakat bir karesini bile izlemediğim dizi. pek beğenmem gibime geldi direk baştan sattım aslında bir şans vermek lazım her diziye.
izlemediğin dizilerin fragmanlarının bi süre aklına yapışması durumu
7 Mart 2006 01:01
ma
Bu arada ben 3. bölüme kadar izledim. Okulun paylaşımında olmasndan yararlandım brzcıkk. Çok bomba olaylar beklior cidden...
7 Mart 2006 11:21
roxyyy
yw bence konu çok hoş ya oyuncularda yapmacık oynamıo baya ii yani=))) bakalım bu tempoyla giderlerse cidden izlenmeye değen bi dizi
7 Mart 2006 12:06
srdr9
dövmeye hasta olmayan var mııı:D şu anda yayında olan en başarılı dizi olsa gerek cnbc-e deki..
7 Mart 2006 16:11
epinox
rome kadar olamaz bence... Bu arada dövmeler şahane bence de...
Dizinin tek korkutan tarafı, hep hapisanede geçebilecek olması ve sonunda kendini tekrarlaması...
Tek ve güçlü bir konusu olan diziler genelde pek uzun ömürlü olmaz, umarım bu dizi de monotonlaşmaz ilerledikçe...
I know that u are a structural engeneer scofield; hah mimarlık mühendislik yaptıysan hapishane vız gelir; paşa paşa tatilini yap burda...
8 Mart 2006 19:05
bushwacker
ilk 13 bölümünü izledim
güzel sayılabilir, fakat ilk bölümlerde hikaye çok hızlı ilerlediğinden sonraki bölümlere epey yavaşlıyor olayların gelişimi.. ama yine de güzel..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2885
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.