evet ben de geldim, hasta ruh eksiğiniz vardıysa artık yok.
21 Ekim 2006 20:09
morellonun tırnağı
üüüf 6 mart 2006dan bu yana çook uzun zaman olmuş, hala pasifiz...çok da önemliydi ya şimdi....
ufaktanb öle bi parıltılar var ama sanki...böylem organizasyon gibim...felan...gençlee tanışsınlaa eğlensinleee; pek hoş pek hoş...
pek hoş olur ....
22 Ekim 2006 01:55
ganja
oo bende yeni duydum burayı hemen geldim... bakalım ne var ne yokmuş... organızasyon olursa bende varım.. bilmem belkide olmuştur tühh!!!
19 Kasım 2006 11:23
cagriozcan
vizelerden sonra guzel bi parti bizi ancak keser =))
27 Kasım 2006 22:32
bonita
walla tanışma falan olaylarına girmek bana saçma geliyo sanki ortamın büyüsü bozulacak gibi sonuçta internette birbirimizi görmeden bişeyler paylaşmak daha güzel yoksa arkadaş o kadar çok ki
25 Aralık 2006 17:30
gogan
ben geldimm!!!!
28 Aralık 2006 16:09
vamos bien
ben daha sınıfımda ki adamları tanımıyorum :-)
30 Aralık 2006 21:39
hilalce
ya kardesım..gıtsene arkadaşlarınla tanışsana..kaynaşsana..nıye boyle yapıyonuz anlamıyorum yaa
tutbenidüşmeden demis ki:
ben daha sınıfımda ki adamları tanımıyorum :-)
7 Ocak 2007 13:46
vamos bien
nediyeyim yani şimdi bu zmndan sonra arkadaş edinmek kolay değil sizi bilmem ama bizim günde en fazla 2 dersimiz var ona da herkes gelmiyo 100 kişi var sınıf ortamı gibi olsa tanışacaz 15-20 kişiyi tanıyom işte o kadar
8 Ocak 2007 01:38
impossible_aught
Sınıftakilerle tanışabilmek için onlarında adım atması gerekiyor. Artık insanlar arkadaşlarını tipine bakarak seçiyor, onunla vakit geçirerek değil. İyi arkadaşlıklar zamanla kurulur ama ben bu bölümde öyle kişilerle tanıştımki beş gün çok iyi geçindiğin kişiler 6. gün tanımamazlık bile gelebiliyor.
İbrahim'i (tutbenidüşmeden) iyiki tanışım :)
Bu mesaj benim foruma ilk mesajım ve burdaki birçok kişi birbirni burdanda olsa iyi kötü biraz tanır. benide aranıza kabul eder arkadaşınız olarak görürsünüz inşallah. Bu konuya erken bir giriş yapsamda yapılacak her aktivitede aranızda olmak isterim.
22 Ocak 2007 01:36
tripal enfeksiyon
en son 22 ocak'da bir şeyler yazılmış.Hakikaten istanbul üniversitesinin bu asosyal hali insanı çileden çıkartabilecek nitelikte.En çok itülülere özeniyorum.Adamlar bölüm falan farketmeden, kendi üniversitelileri ile öyle bir dayanışma içerisindeki akıllara zarar.Zaten günlük hayatta iletişim kuramayan üniversitemizin güzide öğrecilerinin, internette de farklı bir ilişki içerisinde bulunması düşünülemiyor.
Her neyse, bende yeni geldim.Herkese selamlar...
15 Nisan 2007 17:49
blackkitty
15nisanda yazan arkadşm arkadşm sonuna kadar haklısn cidden çok asosyal bi üni.miz war ben daa dün üye oldm bak hemen yazıorum forumlara:)) napalm bisim üni.den bi bok olmas diolar yaa haklılar be walla böle gelmş böle gider mantıında ilerlemeye dwm ettkçe ne üni.den bi bok olur ne de öğrencilernden die düşünüorum.. nese kmse yazmasa da ben yazıcm bundan sonra buraya sık sık bilginize:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2878
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.