ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
serinin son oyunu Heroes V'in tüm beta asamalari da bitti ve artik çikmak üzere...
H V, serinin istenmeyen çocugu H IV'ü unutturma gayreti içinde, HIII'ü temel alarak, bi nevi onu 3D'ye tasinarak hazirlanmis gibi biraz...
haven, inferno, necro (super!!), dungeon, academy, sylvan (dark-elf, yeni) olmak üzere 6 town var simdilik.. stronghold yok görüldügü üzere ama expansionlarla gelecek galiba..
seri içinde benim favorim, genel görüsün aksine, H IV'dür, hakki yenmis bi oyundur.. neyse, bu da benim fikrim..
5 Mart 2006 15:25
kretzsche
ben de Heroes 4'ü severdim ama diğer oyunlarla karşılaştıracak tecrübeye sahip değilim,2 ve 3'ü pek oynamışlığım yoktur yani eski oyunda şu vardı bunda şu var diyemiyorum ama güzel bir oyundu..
5 Mart 2006 15:28
üstteki
serinin en güzeli 2 dir, sonra 3 ,sonra 4..
En çok 3 ü oynadım..3 ün 2 expansionunu bitirdim..V i merakla bekliyorum,iddalıyımdır epey :)
5 Mart 2006 15:53
e k i n
güzel bi yorum için...
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=heroes+of+might+and+magic/26
bence kesinlikle en sağlamı 3tü.. 4 ise.. ne biliym olmamıştı..
5 için umut vaat eden şeyler söylüolar ama oyun 3DO nun elinden çıktığından beri(misal 4) pek birşey beklememek lazım galiba..
5 Mart 2006 16:16
queen of bongo bong
ben en cok 2yı sevıodum,4u hıc beenmedım valla 2yı oynamaya cok alısmıs olcamkı 3ude pek oynayamadım tekrar 2ye dondun:) ama en sevdıım bılgısayar oyunlarından bırıdır kesınlıkle..
5 Mart 2006 18:19
gregory house
3 en iisiydi tartışmam bile..
1000lerce saatoynadım hatta alıstırdıgım bi arkadasımın daha fazla oynamamak için cd sini kırdıgını bilirim...
hele armageddon's blade, shadow of death ve en babası in the wake of gods....
in the wake of gods ı oynamayan 3 oynadım demedin zaten supreme archangel la gezmeyen yanında tanrıyla dolasmayan 8 inci seviye elemanlar ve mthiş combo artifactleri gormeyenler bu expension pack i oynamalı hatta yazın wog turnuvası duzenlemeliyiz...
ki kazanabiliyim :)
3 güseldi 4 idare eder 5i görücez 2yi oynamadım, bide şifre yazınca bunu cheater die yüzüne vurmasa daha iyi olcak ama:D
5 Mart 2006 20:57
üstteki
cheatsiz oyun oynayamıyor musun yavrucum ? =)
6 Mart 2006 10:00
üstteki
Valla bir tek Doom 2 de cheat yapmıştım o da çocuk aklımla =) büyüdüm çok şükür =) darısı başına Tanercim =)
6 Mart 2006 10:05
üstteki
Sana söylemiyor demekki.. O arkanda seni galeyana getiren veletlere söylüyo, sen de üzerine alınıyorsun.. Çok alınganmışsın yaw =)
6 Mart 2006 10:11
dtlethe
bir oyundan sogumanin en iyi yolu cheat'leri öğrenmek bence.. ya da walkthroughlari iste, oyun türüne göre... ne unutabiliyosun ne de kullanmadan durabiliyosun.. oyunun tadi tuzu da kalmiyor haliyle...
söyle bi quest etrafinda 1 hafta dönüp durcan, kafayi duvarlara vurcan (arcanum oynarken basima gelmistir)... ya da level 5 hero ve 20 sprite ile 300 mumyayi yencen... 200 black dragona karsi balista+monk ile kaleni savunacan.. . iste o zaman tadindan yenmiyor...
heroes IV'i birakamayanlar, her savasta consolü açip "nwcares" yaziniz efem, 3 günde sileceksiniz oyunu... ;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2862
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.